The Place to V: dé webshop voor vegans en verantwoord winkelen
© Pers

The Place to V: dé webshop voor vegans en verantwoord winkelen

Leestijd: 1 min

Snel en verantwoord winkelen kan vanaf nu bij The Place to V. In september opende het gloednieuwe vegan multibrand concept zijn deuren. De innovatieve webshop wordt zonder twijfel de favoriete winkel van alle vegans en milieubewuste personen.

Het avontuur van The Place to V begon al in 2015. “V” werd zich steeds bewuster van het leed die dieren moeten ondergaan en de impact van de vervuilende industrieën op het milieu. Stilaan begint ze te dromen van een hippe plek waar je slechts enkele klikken verwijderd bent van je favoriete make-up, een faux-fur jas of lekkere vegan koekjes.

Meer verantwoord winkelen? Lees dan hier alles over Everbody Agrees.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par T H E P L A C E T O – V (@theplacetov) le

/

Origineel assortiment

De zoektocht naar de beste ontwerpers ter wereld duurde meer dan twee jaar. In september kon de innovatieve concept store eindelijk van start gaan. Met een brede waaier aan modeartikelen, accessoires, beautyproducten en zelfs een 100% vegan kruidenierszaak is de webshop de ideale plek om snel en verantwoord te winkelen.

Op modevlak vind je in de webshop een ruim aanbod aan innovatieve kleding en accessoires. Zo vind je er producten gemaakt van pinatex, kurk of zelfs appelleer. Ook gerecycleerde producten worden in de schijnwerpers gezet bij The Place to V. De aangeboden beautyproducten zijn allemaal diervriendelijk gemaakt en zijn bovendien ook optimaal voor onze gezondheid. Alle merken zijn 100% natuurlijk en vrij van hormoonontregelaars. Op de webshop kan je ook een originele waaier van ultragezonde en volledig biologische producten kopen.

The Place to V wil bovendien ook meer zijn dan enkel een concept store. Daarom zal de webshop altijd 1% van het bedrag van elk verkocht product schenken aan milieuverenigingen. Om de drie maanden kiest het bedrijf een ander goed doel om zo zoveel mogelijk verenigingen een duwtje in de rug te geven.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Milieu, The place to v, Vegan, Verantwoord shoppen.