Telenet laat abonnees snuffelen in de archiefkast van Woestijnvis
© Woestijnvis - Het Eiland

Telenet laat abonnees snuffelen in de archiefkast van Woestijnvis

Leestijd: 1 min

Niets zo leuk als het herbekijken van goede tv-programma's. Dat weten ze ook bij Telenet en daarom krijgen abonnees van 15 oktober tot 15 november de kans om een kijkje te nemen in de archiefkast van productiehuis Woestijnvis. Het blijkt een blij weerzien met oude klassiekers en nieuwe bekenden.

“De reeksen van Woestijnvis behoren tot het collectieve geheugen van de Vlaming. ‘We zitten met nen bospoeper’, ‘zever, gezever’ en ‘den draad’ zijn uitspraken die bij vele kijkers herinneringen aan toffe televisiemomenten oproepen. Bij Telenet willen we onze klanten telkens de beste TV ervaring geven via kijkervaring én aanbod. Daarom bieden we nu, dankzij een samenwerking met VRT en SBS, een maand lang het beste van Woestijnvis aan op Telenet TV”, aldus Ils Neuts, Entertainment Director bij Telenet.

Series

Televisiefans wrijven zichzelf ondertussen al in de handen, en terecht, want tussen dit pop-upaanbod zitten zowel iconische klassiekers als recentere reeksen, fictie en non-fictie. We hebben het dan o.a. over Alles Kan Beter (sz 1 en 2), Het Eiland (sz 1 en 2), In de Gloria (sz 1 en 2), Loft (1ste 3 afl), Neveneffecten (sz 1 en 2), Van Vlees en Bloed (sz 1), Met Man en Macht en De Parelvissers voor de fictiereeksen. Bij de non-fictie zien we o.a. Scheire en de Schepping (sz 1), Topdokters (sz 1) en Hotel Römantiek (sz 1).

Best-ofs

Een terugblik zou echter niet compleet zijn zonder compilaties en ook die vind je de komende maand terug in het aanbod van Telenet. Zo kunnen abonnees nog eens kijken naar de beste momenten van De Ideale Wereld, Vaneigens en Man Bijt Hond en ook voor nagelbijter De Mol is voor elke seizoen een terugblikmontage gemaakt. Veel kijkplezier!

Zin om nog langer op de bank te hangen? Lees dan zeker ook Dit zijn de must see films en series op Netflix in oktober.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Telenet, Televisie, Televisieserie, Woestijnvis.