Tel in stijl af tot kerst met deze luxueuze adventskalenders
© Pers

Tel in stijl af tot kerst met deze luxueuze adventskalenders

Door Kim De Craene & Margo Verhasselt
Leestijd: 1 min

Het perfecte cadeau dat je nu al als kerstcadeau kan geven? Een adventskalender. Want 24 verrassingen zijn altijd leuker dan één. Wij zetten de mooiste adventskalenders, van beauty en juwelen tot chocolade en thee, op een rij.

/

Adventskalenders zijn sinds enkele jaren uitgegroeid tot dé hype van gifting season. Voor merken die een eigen kalender lanceren is het een handige manier om hun bestsellers, nieuwigheden en minder gekende producten in de spotlights te zetten.

De voordelen van zo’n kalender voor consumenten? Het is de manier om nieuwe producten uit te proberen en te ontdekken wat je graag gebruikt, en dat aan een schappelijke prijs, want de echte winkelwaarde ligt vaak een stuk hoger. Als je slim kiest, haal je veel producten in huis voor een fractie van de werkelijke kost.

/

Onze favorieten

 

Kim De Craene De artikels van >

Kim De Craene schrijft over beauty en lifestyle, boeken en muziek. Na tien jaar São Paulo woont ze terug in Antwerpen. Ze woonde dus zo’n kwart van haar leven in Brazilië. Wat haar toch een beetje Braziliaans maakt. Ze houdt van rode lipstick, languit op een massagetafel liggen, dansen op het strand op blote voeten, bioboeren en stelt zich bij elk dilemma vaak de vraag "wat zou Audrey Hepburn doen?"

Tags: Adventskalender, Beauty-adventskalender, Kerst.