TAO Pure Infusion: Waarom is iedereen er zo gek op?
©

TAO Pure Infusion: Waarom is iedereen er zo gek op?

Leestijd: 1 min

Dankzij een wedstrijd op marieclaire.be waren 100 lezeressen heel even professionele TAO Pure Infusion proefsters. Hun verdict? Ze waren stuk voor stuk weg van het nieuwe it-drankje van deze zomer. Hier leggen ze uit waarom.

Even lekker als zelfgemaakte ijsthee, maar dan in een leuk flesje

TAO Pure Infusion bevat geen overbodige calorieën, zit barstensvol antioxidanten en smaakt overheerlijk. Het is een natuurlijk, superverfrissend drankje dat alles in huis heeft om in de smaak te vallen.

Tussen de 100 testers zaten zowel onvoorwaardelijke theïneverslaafden als proefkonijnen die gewoon nieuwsgierig waren (en toegaven eigenlijk helemaal niets van theerituelen af te weten). Unaniem gaven ze TAO Pure Infusion de score ‘heerlijk’ en ‘overheerlijk’.

Waarom precies

Eerst en vooral omwille van de subtiliteit van de mengelingen. De smaak die de voorkeur wegdroeg? De Rooibos Tea en de White Tea. Zij worden op de voet gevolgd door de Green Tea en (last but not least) de Black Tea.

Ten tweede combineert TAO Pure Infusion genot met een zintuiglijke ervaring. “Ik ben altijd fan geweest van warme thee, in het bijzonder van de Yogi Tea. Maar de TAO Pure Infusion vind ik superverfrissend. Ik ben er helemaal weg van!”, vertelt een lezeres ons.

“Ik koop soms losse, biologische, groene thee en die breng ik dan op smaak met ijskoud citroensap. Maar ik hou ook heel erg van de TAO Pure Infusion”, voegt een ander proefkonijn daaraan toe. “Wat ik eveneens erg op prijs stel, is dat je hem overal kunt vinden, zelfs gewoon in de supermarkt. En dat hij enkel uitstekende ingrediënten bevat, die niet alleen op hun smaak zijn geselecteerd maar ook voor hun weldadige effect op lichaam en geest”.

TAO-tastic

“TAO Pure Infusion bevat geen bewaarmiddelen en heeft alles van een zelfgemaakte ijsthee. Alleen heb je hem niet zelf hoeven maken. Over het algemeen maak ik mijn thee zelf, want ik vind die industriële thee meestal veel te zoet. Maar van TAO Pure Infusion hebben we (de kinderen en ik) echt genoten”, laat een verrukte mama ons weten, die sinds ze meedeed aan de proeftest altijd TAO in de koelkast heeft staan.

En dan hebben we nog niet vermeld dat de pure smaken je papillen de wereld rond laten reizen… Zowel naar Zuid-Afrika, met de zoete hazelnoot, als naar het Oosten, met de aroma’s van oranjebloesem. Les je liever je dorst met een bloemen- of citroensmaak? Ook dat kan. Ieder zijn smaak… en zijn kleur! Kortom, zoals een proefster het heel mooi zei: “het was een wonderlijke ontdekking, zalig!”

Zoals je kan zien, is ook Goedele Leyssen fan van TAO Pure Infusion. Over haar en haar nieuwe boek MoodFood lees je deze week alles op marieclaire.be.

Redactie Marie Claire De artikels van >

Tags: Infusion, Tao.