Sushi eten met de Mona Lisa? Het kan dankzij Mr. Brainwash
© Sushishop

Sushi eten met de Mona Lisa? Het kan dankzij Mr. Brainwash

Leestijd: 1 min

Mr. Brainwash, aka Thierry Guetta, dompelt graag wereldbekende iconen onder in streetart kunstwerken. Voor zijn samenwerking met Sushi Shop deed hij niet anders. Een leuk initiatief dat maakt dat jij nu sushi kan eten met niemand minder dan de Mona Lisa.

Hij ontwierp platenhoezen voor Madonna, Rick Ross en KYGO, en werkte samen met grote merken zoals de Zwitserse luxe horlogeproducent Hublot, Coca-Cola en Marvel Comics. Wie goed oplet bij het bekijken van Keeping Up with the Kardashians, spot zo nu en dan ook een kunstwerk van hem aan de muur. Het moge duidelijk zijn: Mr. Brainwash is een kunstenaar die van vele markten thuis is en sinds kort mag hij ook de titel ‘sushiboxontwerper’ aan zijn cv toevoegen.

Dat Mr. Brainwash vrij spel kreeg betreffende de aankleding van de box, merk je in een oogwenk. De kleur spat er net niet letterlijk vanaf (Jackson Pollock zou ongetwijfeld jaloers zijn) en op de voorkant prijkt een afbeelding van de Mona Lisa, even mysterieus glimlachend als altijd, maar nu ook stiekem aan het smullen van iets dat verdacht hard op een California roll lijkt.

Pssst, drink je daar graag een glaasje bij? 3 dingen die je moet weten voor je Japanse sake proef. 

/

 

’t zit vanbinnen

Wat het precies is, zullen we ongetwijfeld nooit weten, maar we kunnen je wel vertellen dat je in de Mr. Brainwash box 2 zalm sushi’s, 2 zalm teriyaki sushi’s, 6 gekookte tonijn avocado springs, 6 pacific rolls, 6 avocado kaas springs en 6 salmon roll maki’s vindt.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Sushi Shop (@sushishop) le

Bovendien zijn er ook drie nieuwkomers: de sunny salmon roll, de thaï maki en de yellowtail miso yuzu sushi. De sunny salmon roll mixt zalm en avocado met een bitterzoet omhulsel van pompelmoes en Genmaicha-thee. De yellowtail miso verrast met een accent van yuzu-saus en ook de Thaï maki is door zijn combinatie van groene curry en garnaal een heuse ontdekking.

Heb je van al dat lezen honger gekregen? Haast je dan naar Sushi Shop, want de Mr. Brainwash box is slechts tijdelijk beschikbaar.

Mr. Brainwash x Sushi Shop, limited edition box met 42 sushi’s, € 45, www.sushishop.be.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Mr. Brainwash, Sushi, Sushi Shop.