Studietip: je kan vanaf nu ook blokken in populaire Belgische nachtclubs
© Red Bull Study Club

Studietip: je kan vanaf nu ook blokken in populaire Belgische nachtclubs

Door Shani Maes
Leestijd: 1 min

Drie populaire Belgische nachtclubs openen tijdelijk (van 5 tot 13 juni) hun deuren voor studenten nadat ze transformeerden tot all-round studieclubs. Zak dus eens met je boeken af naar Ampere in Antwerpen, Barvista in Leuven of Cadran in Luik. De ultieme motivatie om je kind of jezelf aan het blokken te zetten...

Disco pauzes

In de Red Bull Study Clubs worden en gratis wifi, elektriciteit en handige study goodies zoals notitieblokken voorzien zodat je zeker niks tekort komt tijdens het studeren. Af en toe pauzeren is essentieel voor een goede blok en ook daar heeft Red Bull aan gedacht. Zo kan je terecht in een gaming area waar je een potje tafelvoetbal kan spelen. Wie liever een actieve pauze heeft, kan zijn benen losgooien tijdens de silent disco. Waar kunnen we ons inschrijven?! Mens sana in corpore sano: er is allerhande powerfood aanwezig om je op een gezonde manier door “den blok” te loodsen.

Zie je het ondanks alle pauzes toch niet meer zitten? Dan zijn er ook enkele motivational speakers die je opnieuw moed inpraten om verder te studeren. Zo vertelt motivatiepsycholoog Cédric Dumont hoe je je maximaal kan focussen en dokter Jef Geys geeft je tips om te ontspannen en tot rust te komen. Geen excuses dus om niet te slagen!

Red Bull Study Club

Wanneer kan je waar terecht om te studeren?

  • Red Bull Study Club in Cadran (Luik): 28 tot 30 mei
  • Red Bull Study Club in Ampere (Antwerpen): 5 tot 7 juni
  • Red Bull Study Club in Barvista (Leuven): 11 tot 13 juni

Alle clubs zijn gedurende deze dagen doorlopend open, je kan er dus zowel overdag als ’s nachts komen studeren. 

Vond je dit interessant? Lees dan ook: ‘Een veilig én gemakkelijk te onthouden paswoord? Dit is hoe je dat vindt‘.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Blokken, Leuven, Luik, Nachtclub, Studeren.