Yasss! Spice Girls gaan opnieuw (even) op tournee
© Shutterstock

Yasss! Spice Girls gaan opnieuw (even) op tournee

Leestijd: 1 min

Het wordt al lang in de wandelgangen van de muziekindustrie gefluisterd, maar het is ondertussen bevestigd: de Spice Girls gaan opnieuw op tournee. Enkel in de UK en de VS wel, en het gaat ook maar om een handvol concerten, maar toch: ze gaan weer op tournee! Voor tickets ga je wel snel moeten zijn. Heel, heel, heel, heel, snel.

Volgens showbizzwebsite TMZ hebben Gerrie Halliwell, Emma Bunton, Mel C, Mel B en Victoria Beckham getekend voor een eenmalige reünietournee. Ietwat verrassend nieuws, toch wel, aangezien vooral de laatste twee dames lange tijd volhielden dat het er nooit van zou komen, maar anno 2018 wordt de droom van menig nineties popmuziekfan dan toch werkelijkheid.

De concerten zullen enkel doorgaan in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten, en het zou ook maar om een beperkte reeks data gaan, maar toch: ze gaan terug het podium op! Wil je een ticket bemachtigen, dan hou je best het internet goed in het oog. Wij gaan ondertussen onze Wannabe linedancing moves alvast even op de trap oefenen…

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Concert, Popmuziek, Spice girls, Victoria Beckham.