Nieuws heet van de naald: Reebok en Victoria Beckham gaan samenwerken
© Reebok

Nieuws heet van de naald: Reebok en Victoria Beckham gaan samenwerken

Leestijd: 1 min

Het zal nog even wachten zijn eer de collectie er ligt, maar toch worden wij al helemaal enthousiast van de aankondiging die ons deze morgen bereikte: Reebok en Victoria Beckham slaan de handen in elkaar om samen een collectie te creëren. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze eind 2018 in de winkel liggen.

Reebok zet vrouwen graag op een voetstuk. En dan met name sportieve vrouwen die niet bang zijn om hun grenzen te verleggen en altijd het beste van het beste eisen, zowel voor zichzelf als voor anderen. Wie beter dus dan Victoria Beckham om deze boodschap uit te dragen en het boegbeeld en creatieve brein te worden van een nieuwe collabcollectie? Juist ja, niemand. De vrouw van David Beckham is een mode-imperium op zich, hét voorbeeld van een sterke vrouw anno 2017. Een stijlfiguur bij uitstek en iemand bij wie we maar wat graag zo nu en dan de modemosterd gaan halen.

Victoria mag aansluiten in het rijtje powervrouwen waarmee Reebok in het kader van de Reebok Innovation Collective samenwerkt. De andere namen in dat rijtje? Onder andere Ariana Grande, Gigi Hadid, Aly Raisman en Teyana Taylor. “Als merk werken we samen met vrouwen die niet alleen invloedrijk zijn, maar ook echt de wereld willen veranderen”, aldus Reebok’s Senior Vice President of Women’s Initiatives Corinna Werkle.

“Victoria is daar voor ons het ultieme voorbeeld van. Ze is een echte visionair die voortdurend alles uit de kast haalt om vrouwen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Je merkt dat aan alles dat ze doet, aan haar kledinglijn waarmee ze seizoen na seizoen de grenzen verlegt van wat technisch mogelijk is in de mode. We kunnen niet wachten om te zien wat ze gaat doen met haar Reebok collectie.”

Victoria zelf blijkt al even enthousiast. “Reebok en ik delen dezelfde kernwaarden, dus ik sta te popelen om aan deze samenwerking te beginnen. Net als Reebok vind ik het heel belangrijk om vrouwen en hun eigenwaarde in alle omstandigheden te respecteren en waar mogelijk een duwtje in de rug te geven. De kans krijgen om van fitnesskleding een fashion statement te maken, vind ik geweldig!”

Morning run! x VB #ReebokxVictoriaBeckham

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Meer info over Reebok x Victoria Beckham vind je op www.reebok.com.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Reebok, Victoria Beckham.