Haribo lanceert snoep met 30% minder suiker
© Haribo

Haribo lanceert snoep met 30% minder suiker

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor al wie op zijn lijn wil letten maar het snoepen toch niet kan laten: Haribo brengt drie nieuwe zakjes snoep op de markt met 30% minder suiker.

De eerste nieuwkomer heet Fruitilicious en herbergt kleine, kleurrijke snoepjes in de vorm van fruit die smaken naar ananas, appel, aardbei, framboos, sinaasappel en citroen. Fruity Pinguins is een zakje vol, de naam laat het al vermoeden, pinguïns van fruitgom en schuim die smaken naar ananas, appel, sinaasappel, bramen en watermeloen.

En last but certainly not least is er de Scuba Mix, een olijke verzameling in onderwaterthema waarin we onder andere zeeschildpadden en dolfijnen opmerken die smaken naar appel, blauwe bessen, aardbei, framboos, sinaasappel en tropische vruchten. Snoepen is vanaf nu dus toch een heel klein beetje toegelaten (op voorwaarde dat je geen 15 zakjes naar binnen speelt, uiteraard).

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: Haribo, Snoep.