Sneakerketen Size? lanceert limited edition adidas
©

Sneakerketen Size? lanceert limited edition adidas

Leestijd: 1 min

Amper een maand geleden streek de wereldbekende sneakerketen voor het eerst neer in België, meer bepaald in het sneakerdistrict van Antwerpen. Sneaker freaks mogen alweer hun hart (of hun portefeuille?) ophalen want Size? brengt op vrijdag 18 mei een limited edition adidas sneaker uit.

Geïnspireerd op het Engelse klimaat

Size? onderscheidt zich van andere sneakergiganten door zijn interessante samenwerking met grote sportmerken als Nike en Puma. Je hoort het al: exclusiviteit is the key ten huize Size?. Wat maakt de laatste collab net zo bijzonder?

De sneakers worden slechts in strikt gelimiteerde oplage wordt vervaardigd (hebbedingen dus). Maar ook het ontwerp is bijzonder. De zogeheten adidas Orginals I-5923 “Manchester Showers” werden geïnspireerd op de vele regenbuien die typerend zijn aan Manchester (hence the name). Het kleurenpalet van de schoenen gaat van ‘bliksemgeel’ tot ‘regenwolk grijs’.

size adidas

Rep je op vrijdag 18 mei vanaf 8 uur ’s ochtends naar de Size? store op de Ijzerenwaag in Antwerpen, en maak kans op een van deze felbegeerde “Manchester Showers”. De sneaker is enkel verkrijgbaar in één van de 40 winkels van het retailconcept.

Size?, Ijzerenwaag 11, 2000 Antwerpen. Meer info via www.sizeofficial.nlwww.size.co.uk of op Instagram (@size_2000_antwerpen).

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Adidas, Antwerp, Fashion, Limited edition, Sneakers.