Deze Belgische stad krijgt maar liefst drie Fosbury & Sons locaties
©

Deze Belgische stad krijgt maar liefst drie Fosbury & Sons locaties

Leestijd: 1 min

Na een meer dan succesvolle start in de Antwerpse WATT-toren, is Fosbury & Sons klaar om uit te breiden richting... Onze hoofdstad. Goed voor ruim 15.000m2 aan inspirerende, multifunctionele werkruimte.

Maar wie Brussel zegt, zegt mobiliteit (of: f*** file). Een goede geografische spreiding is dus een must. Daarom openen oprichters Stijn Geeraets en Maarten Van Gool tegelijk drie Brusselse locaties! Idem als in Antwerpen wordt het interieur verzorgd door architectenbureau Going East en is de keuken het werk van foodpartner Coffeelabs. Klinkt veelbelovend. Zeker als je weet dat Fosbury & Sons méér wil zijn dan een co-working space alleen. De oprichters hebben een bloedhekel aan het grijze kantoor en de gelijkaardige werkmentaliteit. Naast een professioneel kantoor – mét de huiselijke warmte van je woonkamer – en met de looks van een cool boutique hotel biedt F&B nuttige en professionele diensten, leerrijke lezingen, talloze events die je levenskwaliteit zowel tijdens als na het werk verbeteren. Kortom, aan de hand van een kwaliteitvolle omgeving proberen de oprichters een nieuwe manier van werken introduceren.

Een werkomgeving delen, zit in de lift. Deze manier van werken kan namelijk deels het mobiliteitsprobleem opvangen (woon/werkverkeer kan tot een minimum beperkt worden), maar het brengt ook mensen samen. Freelancers, business nomades, start-ups, iedereen vindt er zijn plekje. Deze manier van werken moedigt samenwerkingen buiten de grenzen van bedrijven aan, maakt flexibiliteit en ondernemerschap mogelijk. Think ànd work out of the box, zodus.

Lees ook: 6 hippe co-workplekjes in een inspirerende omgeving. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Brussel, Co-worken, Co-working, Hotspots.