Dit is het bestverkopende ondergoedmerk van Europa
© Sloggi

Dit is het bestverkopende ondergoedmerk van Europa

Leestijd: 1 min

De lingerie die je vaakst in de garderobes van Europese vrouwen zal vinden, is... Sloggi. Verrassend? Sloggi heeft misschien een wat een "oubollig" imago, maar vrouwen kiezen graag voor comfort en kwaliteit. En als Sloggi zijn label naar hedendaagse trends wil loodsen, zijn wij uiteraard erg benieuwd...

Sloggi goes “sexy”

Sloggi – opgericht in 1979 –  brengt voor het eerst een premium lijn uit. Met deze “S by sloggi” wil het label bewijzen dat comfortabel en sexy gerust complementair kunnen zijn. Zo speelt Sloggi (eindelijk) in op de bralette trend – die al enkele seizoenen aan een stevige opmars bezig is. De grote katoenen slip maakt plaats voor een hipster broekje. 

S by sloggi bestaat uit twee lijnen, namelijk Serenity en Silhouette. De Serenity lijn wordt gekenmerkt door de uiterst zachte en comfortabele stof van modal en elastaan. De cups garanderen een perfecte pasvorm. De Silhouette lijn maakt bodywear onzichtbaar dankzij het gebruik van fijn HyperMicro-materiaal. De subtiele kanten inzetstukken en de dubbele bandjes geven dit ondergoed net dat tikkeltje extra.

Ahtleisure collectie

In de herfst van 2018 mogen we een allereerste athleisure sportcollectie verwachten. Hiermee wil Sloggi opnieuw aantonen dat comfort en elegantie geen of/of verhaal hoeft te zijn. Sloggi Move bestaat uit drie lijnen: Flow, Flex en Fly afhangend van de intensiteit van de sport (respectievelijk). Vanaf augustus verkrijgbaar.

Bring a little luxury into your everyday life! 🌸 #sbysloggi 📸 @sandrabeijer

Een bericht gedeeld door sloggi North (@sloggi_north) op

S by sloggi is verkrijgbaar in de Sloggi verkooppunten en online via www.sloggi.be

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Comfort, Ondergoed, S by sloggi, Sloggi, Underwear.