Gentse conceptstore Île en Ville doet uitverkoop
©

Gentse conceptstore Île en Ville doet uitverkoop

Leestijd: 1 min

Vier jaar geleden botste ontwerpster Michele op een prachtig pand in de Gentse binnenstad dat ze niet veel later omtoverde tot een high end conceptstore samen met haar twee kinderen. Île en Ville (en dat mag je letterlijk nemen: een oase van rust in de drukke stad) was tot nu de go to als het ging om originele design stukken, decoratie objecten, beauty cadeautjes of om aan te schuiven aan een overheerlijk brunchbuffet in een prachtig decor. Helaas gaat Île en Ville op zoek naar een nieuw avontuur, of liever een nieuw eiland om neer te strijken en sluiten ze op 28 juli de gates naar het eiland.

Niet getreurd, in tussentijd kan jij je eigen stukje Ile en Vile voor een prikje in huis halen. Vanaf 18 mei kan je er de collecties die Michele wereldwijd met veel zorg heeft uitgezocht, op de kop tikken.

Een tripje Gent waard, denken wij dan…

Praktisch

Begijnhofdries 39,
Gent
09/3363308
www.Ile-en-ville.be

Openingsuren

Woensdag tot zaterdag van 12.00 – 18.30
Eerste zondag van de maand van 10.00 – 14.00

Pssst, op zoek naar een nieuwe unieke hotspot? Je kan voortaan overheerlijk lunchen in Villa Empain. 

Elise Van de Meulebroucke De artikels van >

Rolt uit bed voor runner’s high en soja lattes, herleeft in de zomer, houdt niet van hangovers maar wel van The Cure. Dol op alles wat snel gaat, behalve fastfood. In drie woorden: modegek, marathonzot en newsaholic.

Tags: Gent, Hotspots, Shopping.