Slimme parkeerapp helpt je om boetes te vermijden
© Unsplash

Slimme parkeerapp helpt je om boetes te vermijden

Door Laura Dabekaussen
Leestijd: 1 min

Een applicatie waarmee je gemakkelijk overal parkeerplaats vindt? Dat zien wij wel zitten! De Cpark parkeerapp geeft alle mogelijke parkeerzones aan op kaart waardoor je altijd weet waar naartoe met je auto.

De app om te parkeren in de stad

Al eens te laat geweest voor een meeting, omdat je geen parkeerplek vond? Of teruggekomen van een uitgelopen lunch en als dessert nog een parkeerboete achter je ruit zien hangen? Wat een verschrikking. Dat dachten de oprichters van Cpark waarschijnlijk ook voor ze de mobiele parkeerapp ontwikkelden. Nu kan je deze toestanden gemakkelijk vermijden, 1 klik op de app en je krijgt tientallen mogelijke parkeergelegenheden in het centrum van de stad. Supereasy! Zeg maar Bye bye parkeerboetes.

LEES OOK: Cocoonen is uit, buurten is in. Zo wonen we in 2018.

/

Hoe gebruik je de parkeerapp?

De applicatie is gemakkelijk te gebruiken. Je geeft je locatie door en de app zoekt via detailleerde kaarten waar je het best parkeert en of het al dan niet gratis is. Cpark is beschikbaar voor iPhone en Android. Je kan hem gratis downloaden op cparkapp.com.

Tip: Cpark verstuurt een melding wanneer er een parkeerwachter in de buurt is of wanneer je parkeertijd is afgelopen. Zo heb jij meer tijd en geld om aan belangrijkere dingen te spenderen! Misschien wel een tripje naar Parijs!

marieclaire_iPhone

Persbericht

In welke steden?

Met Cpark, parkeer je in heel België. De app is beschikbaar in Brussel, Antwerpen, Brugge, Charleroi, Gent, Leuven, Luik, Louvain-la-Neuve, Mechelen, Mons, Namen, de kust en Doornik. Heb je een andere locatie die je wil toevoegen? Geef deze dan door via de website.

 

marieclaire_oprichters_Cparc

Persbericht

De referentieapp van de toekomst

De start-up,gelanceerd in oktober 2017, mag zijn 1-jarig bestaan met veel plezier vieren. Met zo’n 130.000 gebruikers en groeiende,  kan je nu terecht in 13 steden in België én ook in Parijs. Say Oui! Oprichters Hadrien Crespin en Nicolas Cognaux willen er daar nu 10 aan toevoegen. Met de hulp van startersorganisatie StartitKBC, krijgen ze budget om de app verder op de Franse markt te lanceren. Hun droom voor de toekomst: De referentieapp zijn voor parkeren met aanwezigheid in 5 Europese landen en over 1 miljoen gebruikers.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >