Trending: het vierkante horloge
© Instagram Laurine_mn (l.) instagram amalyswatches (r.)

Trending: het vierkante horloge

Door Monica Mirkos  & Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

De nieuwste trend in horlogeland? Een horloge met een rechthoekige of vierkante vorm, in plaats van een ronde. Met dit retro model zit je zeker goed, aangezien de vintage trend een definitief plaatsje veroverd heeft in de modewereld.

Wij selecteerden de mooiste horloges voor verschillende budgetten.

/
Cluse

“We find beauty in simplicity”, luidt het motto van Cluse. Dit Nederlands horlogemerk kwam op de markt in 2013 en veroverde al snel het hart van menig horlogeliefhebber. Hun magische formule? Eenvoudige horloges met trendgevoelige details voor een gemiddelde prijs van 90 euro.

/

Chanel

Het luxueuze Franse modehuis heeft uiteraard geen inleiding nodig. De uiteenlopende modellen zijn très chique, klassevol en een tikkeltje rock-‘n-roll.

Lees ook: Crush of the Day: La Crème Main van Chanel

/

Amalys

Als je het liefst investeert in horloges van Belgische bodem, is het Brusselse merk Amalys een goede keuze. Bovendien hebben ze een uitgebreid aanbod aan horloges met vierkante en rechthoekige wijzerplaten. Keuzestress alert!

/

Emporio Armani

Armani mikt op kleine, elegante horloges met vierkante of rechthoekige vorm. Ideaal voor iedereen die ietwat grotere horloges meteen als kolossaal ervaart.

/

Fossil

Fossil maakt het ons ietsje gemakkelijker en laat de keuze tussen twee modellen met een vierkante wijzerplaat. Voor al wie van roos en goud roos houdt!

Lees ook: 13 x de miniatuur handtas: hoe kleiner, hoe multifunctioneler

/

Esprit

Wist je dat kledingmerk Esprit ook originele horloges verkoopt? Zo geven ze enkele modellen een vintage feel door ze verrassende kleuren en afgeronde wijzerplaten te geven.

/

Komono

Wanneer ook Antwerps horloge- en zonnebrillenmerk Komono inzet op een vierkante vorm, weet je zeker dat het goed zit. Ze beschikken over twee frisse modellen, Moneypenny en Konrad, die je kan kopen in verschillende kleuren.

Lees ook: Komono trommelt 10 artiesten op voor nieuwe Signature collectie

/

Cartier

Als laatste delen we dit uniek exemplaar van luxejuwelenmerk Cartier. Tip: laat manlief weten dat dit een romantisch Valentijnscadeau is!

Geen horlogeliefhebber, maar wel een juwelenliefhebber? Lees dan ook: Kerst wishlist: de fraaiste juwelen van het moment

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Horloge, Mode, Shopping.