Crush of the Day: La Crème Main van Chanel
© Pers

Crush of the Day: La Crème Main van Chanel

Door Belen Ucros en Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Het nieuwste product van Chanel lijkt op een luxe paasei, maar eigenlijk is het gewoon een handcrème. Eentje die er prachtig uitziet, dat wel, een ook ons favoriete wapen voor zijdezachte handen.

De nieuwe handcrème van Chanel is geïnspireerd op de oorspronkelijke handverzorging gecreëerd door Mademoiselle Chanel in 1927. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels. Je huid is in één smeerbeurt gehydrateerd en ook je nagels zien er steviger en verzorgd uit.

Het geheim van dit fantastische product? Een formule op basis van rozenwax uit het veld van Chanel in Grasse. De kostbare nectar, die verworven wordt bij de distillatie van de bloemen, maakt de huid glad en zacht en beschermt ook tegen externe agressies.

De handcrème bevat ook Iris pallida, een ingrediënt dat een verhelderend effect heeft op de huid. Door de zon kunnen er namelijk verkleuringen en vlekken ontstaan op je handen. Voor nog meer hydratatie en comfort bevat de crème ook glycerine, hyaluronzuur en sheaboter.

Chanel handcrème

Pers

Ergonomische flacon

Het ergonomische design van de handcrème past perfect in je handpalm. Het is het resultaat van een exclusieve en innovatieve technologie waar meer dan vier jaar onderzoek achter schuilgaat. De binnenkant van de flacon bevat een inklapbaar deel dat het product bevat en beschermt.

Het volstaat om zachtjes te duwen op de flacon om de juiste dosis handcrème te verkrijgen. De vorm van de flacon blijft ook intact, zelfs wanneer het product bijna op is, wat zeker een pluspunt is.

La Crème Main van Chanel, €49 per flacon van 50 ml, verkrijgbaar in de parfumerie,  www.chanel.be.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Chanel, Handcrème.