Kerst wishlist: de fraaiste juwelen van het moment
© Barelli Manon (l.) Wilhelmina Garcia x Blanca Miró (r.)

Kerst wishlist: de fraaiste juwelen van het moment

Door Lieselot Coppens
Leestijd: 1 min

Ho Ho Ho, binnen minder dan een week is het ein-de-lijk Kerstmis. Als je een eeuwige uitsteller bent en nog moet beginnen aan je kerstinkopen, zijn wij er om je uit de nood te helpen.

We gingen op zoek naar de meest begeerde kleinoden van het moment, aangezien geen enkele vrouw nee zegt tegen een mooi juweel, toch?

/

Ik koop Belgische juwelen

We kregen even last van keuzestress bij het maken van deze selectie, want er bestaan heel wat geweldige juwelenmerken. Zelfs ons kleine Belgenlandje loopt over van het talent als het aankomt op juwelen. Dat bewees Meghan Markle nog dit voorjaar, toen ze Belgische juwelen droeg bij haar eerste officiële verschijning.

15 Belgische juwelentips:

 

/

Juwelen over de grens

Maar ook buiten België zijn er natuurlijk heel wat I-want-it-all juwelen collecties te vinden. Ter illustratie, bij onze noorderburen schieten de leukste juwelenmerkjes als paddenstoelen uit de grond. Ook in de rest van Europa en ver daarbuiten is er heel wat aanlokkelijks te scoren. Zeg niet dat je geen inspiratie hebt na deze vijftien juweeltjes!

15 buitenlandse juwelentips:

 

Nog meer cadeaulijstjes voor last minute kerstinkopen vind je hier: De ultieme kerst wishlist voor de sporty spice, Top 14 culinaire geschenken voor foodies, Kerstwishlist: 4 exclusieve parfums om te geven (of te houden) en Shopping: de leukste Kerstcadeaus voor mannen

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Accessoires, Cadeautips, Juwelen, Kerst, Mode.