Een butler bestellen via je smartphone? Het kan dankzij deze nieuwe app!
© Shutterstock

Een butler bestellen via je smartphone? Het kan dankzij deze nieuwe app!

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

Laat je jezelf graag af en toe op je wenken bedienen? Of zit je tot over je oren in het werk en kan je wel wat hulp gebruiken? Dankzij de nieuwe Belgische app Your Private Butler kan je droom met een paar taps op je smartphone werkelijkheid worden, op voorwaarde dat je in Brussel woont.

Dankzij het platform yourprivatebutler.com zijn butlerdiensten en persoonlijke assistentie voortaan te allen tijde binnen handbereik. Met slechts een paar taps op je smartphone schakel je iemand in om je was op te halen, te tuinieren of te babysitten. Handig als je verdrinkt in het werk, of gewoon eens een hele dag zonder schaamte naar Netflix wilt kijken.

Het concept werd opgericht als antwoord op de groeiende vraag naar persoonlijke diensten in grote steden. De app bezorgt stadsbewoners meer vrijheid en tijd, en het is vaak ook gewoon praktisch om eens wat werk uit handen te geven.

butler

Pers

Sta je al te springen? Ga dan snel naar de app store en download Your Private Butler. Je moet je wel even registreren alvorens je kan aangeven welke hulpdienst je zoekt. Het platform werkt met geolocatie en zoekt meteen beschikbare butlers in je buurt. Via chat kan je je butler extra informatie geven (of meer commando’s), betalen doe je pas nadat de dienstverlening volledig is afgerond.

Momenteel zijn er reeds een 200-tal gescreende studenten beschikbaar als persoonlijke butler, maar het bedrijf wil zeker nog uitbreiden. Zelf hopen we vooral dat de dienst binnenkort ook buiten Brussel beschikbaar wordt!

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: App, Brussel, Butler, Smartphone, Your private butler.