Say What?! In Londen kan je nu echt ontbijten at Tiffany’s
© GettyImage, Pers

Say What?! In Londen kan je nu echt ontbijten at Tiffany’s

Door Lauren Moens
Leestijd: 1 min

Ja, je leest het goed! Haal jouw innerlijke Audrey Hepburn al maar naar boven want het eerste Tiffany Blue Box Cafe in Europa opent deze maand de deuren in Harrods. Het zou jammer genoeg wel maar tijdelijk zijn, dus als jij wil genieten van een breakfast at Tiffany's zou ik die citytrip naar Londen al maar beginnen plannen!

Heb jij altijd al van gedroomd van een breakfast at Tiffany’s? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou want jouw droom kan nu wel eens werkelijkheid worden. Deze maand vieren we namelijk de opening van het eerste Europese Tiffany Blue Box Cafe.

/

Something blue

De inrichting is volledig geïnspireerd op het interieur uit de iconische film. De legendarische tint Tiffany Blue® is doorheen heel het interieur verweven; van de verf op de muren en de kleur van de zetels tot zelfs het servies. Hierdoor lijkt het wel alsof je aan het eten bent in een van de beroemde Blue Boxes van Tiffany.

De inrichting is een eerbetoon aan het vakmanschap van Tiffany en haar grootste inspiratiebron, de natuur. Dat kan je zien aan de details van het interieur, daarin werd amazoniet verwerkt, een groenblauwe of turkoois mineraal. De muren werden afgewerkt met een fauna- en floramotief dat met de hand geschilderd werd. Echt een lust voor het oog!

Trakteer jezelf op een onvergetelijke Breakfast at Tiffany’s-ervaring. Geniet van een luxueus ontbijt gemaakt van lokale ingrediënten van de hoogste kwaliteit, omringd door Tiffany-juwelen. Ben jij niet zo’n vroege vogel? Geen nood, je kan er ook wat later op dag naartoe, voor een gezellige high tea of een lekker diner.

Blijf jij toch liever dichter bij huis voor een lekker ontbijtje? Wij maakten voor jou een lijstje van 10 hotspots in Antwerpen die minstens even Instagrammable zijn als het Tiffany Blue Box Cafe.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Breakfast at Tiffany's, Harrods, Londen.