Sani Resort: het enige Griekse hotel dat er deze zomer toe doet
© Sani Resort

Sani Resort: het enige Griekse hotel dat er deze zomer toe doet

Leestijd: 2 min

Ben je nog op zoek naar een strak vakantieplan waar je je hoofd niet over hoeft te breken? Boek dan een retourtje naar het Griekse Chalkidiki voor een onvergetelijk verblijf bij Sani Resort boordevol verrassingen. 

Het koolstofneutrale eco-paradijs Sani Resort staat behalve haar verbluffende accommodatie bekend om haar sport- en andere voorzieningen van wereldklasse. De adembenemende locatie met uitzicht op de azuurblauwe Egeïsche Zee krijg je er gratis bij! 

Het resort ligt in een eco-reservaat van zo’n 400 hectaren groot en herbergt vijf selecte hotels: Sani Club, Sani Beach, Sani Asterias, Porto Sani en Sani Dunes. Deze zomer wordt het er extra gezellig en garandeert een volle evenementenagenda dat je je geen moment verveelt. Zo vinden er niet een maar twee prestigieuze evenementen plaats: het Sani Festival en Sani Gourmet

Culinaire reis

Van 7 juli tot 12 augustus beland je in Sani Resort op de zevende hemel vanwege de vooraanstaande sterrenchefs die deelnemen aan Sani Gourmet 2023. Tijdens dit gastronomische festival nemen vijf Michelen sterrenchefs uit verschillende landen gasten van het resort mee op een culinaire reis. De 2023 editie van het culinair festival krijgt de naam ‘Savour the Stars’ en mag namen als de Franse chefs Stéphanie Le Quellec, Christian Le Squer en Hélène Darroze, de Koreaanse chef Akira Back en Spanjaard Javier Torres verwelkomen. Wat kan je verwachten? Een uitgebreid degustatiemenu van 7 tot 9 gangen, geïnspireerd op de signatuurgerechten van de chefs inclusief wijnparing. 

 

Muziekfestival

Naast je smaakpapillen streelt Sani deze zomer ook je andere zintuigen. Van 15 juli tot 26 augustus vindt immers het Sani Festival plaats bij de majestueuze middeleeuwse toren op Sani Hill. Op de line-up van de 2023 editie ‘Stars on the Hill – The New Era’ schitteren onder andere Bonnie Tyler & Chris Norman, Tom Odell en sopraan Sarah Brightman. Het Sani Festival groeide de afgelopen jaren uit tot een echte culturele bestemming en mocht daar ook de prijs van ‘World’s Leading Cultural Destination Resort’ bij de World Travel Awards voor in ontvangst nemen. 

 

Tennislegende op bezoek

Daarnaast telt het resort talloze tijdsverdrijven zoals het Rafa Nadal Tennis Center, de voetbalacademie in samenwerking met Chelsea FCF en de Bear Grylls Survival Academy. En dat is niet alles: na het bezoek van Rafael Nadal in mei strijkt nu zijn ex-coach Toni Nadal neer in Sani Resort. Van 28 juli tot 2 augustus kunnen gasten die graag een balletje slaan rekenen op de begeleiding van deze top coach in het Rafa Nadal Tennis Centre.

 

Klinkt een vakantie waar je kan genieten van ultieme luxe, ontspanning en plezier zonder nadelige gevolgen voor de planeet jou goed in de oren? Boek dan je verblijf op sani-resort.com. Het enige wat jij vervolgens nog hoeft te doen, is je koffers pakken

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Sani Resort.
sani-resort.com

 

LEES OOK:
Cryolipolyse: afslanken door je vet te bevriezen
Onze 5 favoriete films om te kijken op Sooner
Dit zijn de 8 meest Instagramwaardige hotspots in Antwerpen

Commercieel team De artikels van >