Dit zijn de 8 meest Instagramwaardige hotspots in Antwerpen
© Unsplash

Dit zijn de 8 meest Instagramwaardige hotspots in Antwerpen

Leestijd: 3 min

Hashtags zoals #hotspot, #instafood en #foodporn zijn razend populair op Instagram. Influencers nemen je op hun accounts dagelijks mee naar de meest jaloersmakende plekjes. Toch vind je ook dicht bij huis tal van Instagram-waardige locaties die perfect in je feed passen. Wij gingen deze keer op zoek naar de 8 meest Instagrammable hotspots in Antwerpen.

/

Lees ook: Dit zijn de 5 meest Instagrammable hotspots in Gent

Mooy

Je hebt ongetwijfeld de roze muren van MOOY al eens voorbij zien komen op je feed. Zeker de bloemenmuur is een groot favoriet bij de vele Vlaamse influencers. De zaak werd opgericht door de 29-jarige Yana Lamon. Je kan er terecht voor bijzondere theesoorten, heerlijke taart en tal van healthy verwengerechten. Lekker én mooi, ofja, Mooy, that’s not too love?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy place

Een bericht gedeeld door ♥ MOOY ♥ ♥ (@mooy.antwerp) op

Mooy Antwerpen. Lombardenvest 19. Geopend van dinsdag tot zaterdag en elke eerste zondag van de maand.

/

Fiskeskur

Visrestaurant Fiskeskur op ’t Eilandje is niet alleen geweldige plek om te eten, ook het interieur mag er zeker wezen. Binnen is de zaak ingericht volgens de authentieke sfeer van het voormalige douanegebouw. Buiten kan je dan weer genieten van de gezellige atmosfeer van de haven. Ook de heerlijke gerechtje brengen  jouw Instagram-account voor foodies naar een hoger niveau.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Opgepast, de zon schijnt! #readyfortheweekend #fiskeskur #norulesmorefun

Een bericht gedeeld door fiskeskur (@fiskeskur) op

Fiskeskur. Kattendijkdok-Oostkaai 20b. Elke dag geopend.

/

Hart

Hart is een van de favoriete hotspots voor vegans in Antwerpen. De zaak is een oase van rust in het centrum van de drukke stad waar je de hele dag lang kan ontbijten, lunchen of brunchen. Tijdens de lunch zin in pancakes, granola of een tofu-scramble? Het kan allemaal! De bordjes zijn niet alleen hemels lekker, ook op foto zullen ze ongetwijfeld scoren op jouw sociale media!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HART (@hart_antwerpen)

Hart. Minderbroedersrui 34.

/

Domestic

Voor de lekkerste artisanale taart en gebak moet je bij Domestic zijn. Van woensdag tot en met zaterdag kan je er terecht voor heerlijke high tea op de eerste verdieping. Vooral het roze salon kon reeds de harten van tal van influencers veroveren. Een mooi interieur gecombineerd met overheerlijke desserts is dan ook gewoon de perfecte combinatie om op Instagram mee uit te pakken!

 


Domestic Antwerpen. Lange Gasthuisstraat 5. Geopend van woensdag tot en met zaterdag en de eerste zondag van de maand.

/

August

Deze ambitieuze zaak die hotel, bar, restaurant en wellness combineert is gewoon te mooi om niet te bezoeken. Dankzij het indrukwekkende interieur en de perfecte lichtinval is August de ideale plek om jouw volgende succesvolle foto te nemen. Ook de talrijke cocktails en unieke gerechten maken deze zaak tot een van de meest Instagrammable locaties van de stad.

 

August Antwerpen. Jules Bordetstraat, Berchem. 

Lees ook: Jacquemus opent nieuwe pop-upwinkel in Parijs

/

Yust

Yust is een uniek concept in Antwerpen dat je liefst vandaag nog wil ontdekken. Het pand combineert hotels, appartementen, een restaurant en zelfs co-working space. Het sleutelwoord in dit concept is design, want het interieur valt echt met geen andere plek te vergelijken. Verschillende meubels werden zelfs speciaal voor Yust ontworpen. Echt elk hoekje van de zaak is tot in de puntjes ingericht. Ideaal dus voor het perfecte plaatje!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Our lobby, a place yust to be yourself. Welcome home!#yusthousing #cohousing #antwerp #hotel #lobbydesign #vintagelobby #lobby #home

Een bericht gedeeld door YUST (@yust.housing) op

Yust Antwerpen. Covelierstraat 2. Meer informatie vind je op de website.

/

Green Garage

Deze groene garage op ’t Eilandje omvat twee passies: koffie en natuur. Je kan er tussen de planten – noem het gerust een ‘urban jungle’ van fair trade koffietjes nippen. Verder is het ook een concept store dus als je verliefd wordt op een plantje, dan neem je het toch gewoon mee naar huis? Tot slot gaat een deel van de opbrengst naar de eerlijke handel en de koffieboeren. Win-Win!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Green Garage (@ggantwerp)

Green Garage, Cadix 7, 2000 Antwerpen.

/

Paulette in ’t stad

Prachtige Marokkaanse tapijten, een verzameling van warmte en kleur… Het zijn slechts enkele van de woorden die je kan gebruiken om Paulette in ’t stad te omschrijven. In de unieke zaak kan je terecht voor vintage designen kleurrijke decoratie die meteen je hart zal veroveren. De vrolijke winkel is bovendien ook een echte Instagram-hotspot, wat het alleen maar meer de moeite maakt om eens te bezoeken!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The sun is shining bright, so come out ya houses peeeeps 🌞🌞🌞 We are ready to welcome you today until 6PM!

Een bericht gedeeld door Interior Shop (@pauletteintstad) op

Paulette in ’t stad. Sint-Jorispoort 15. Open van woensdag tot zaterdag.

Lees ook: Hotspots: 7 koffiebars om te ontdekken in Gent

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Antwerpen, Hotspots, Instagram, Instagrammable hotspots.