HOTSPOT: Pop-up conceptstore A Temp Thing
©

HOTSPOT: Pop-up conceptstore A Temp Thing

Leestijd: 1 min

A Temp thing is een gloednieuwe, tijdelijke conceptstore waar zowel vrouwen als mannen naar hartenlust kunnen rondneuzen tussen originele items en unieke merken. Oprichters Kevin Verbesselt en Laurent Droubaix willen de pop-up elke maand naar een andere stad brengen. Dit weekend wordt de aftrap gegeven in Vilvoorde.

De eerste editie van A Temp Thing vindt plaats in Firma, een prachtige, open ruimte die gehuurd kan worden voor workshops, meetings, events, enz. In het weekend van 10 en 11 maart wordt de ruimte getransformeerd in een hippe conceptstore waar jonge labels met een verhaal centraal staan.

Op A Temp Thing zal je onder andere de kwaliteitvolle en milieuvriendelijke tassen van het Amsterdamse Oh My Bag kunnen shoppen. Maar er zijn ook verschillende spullen van Belgische makelij, zoals de leuke kraagjes van Lilirooz, de prachtige juwelen van Lore Van Keer en de tassen van Mieke Dierckx.

Casual sundays with Ally #omybagamsterdam #allybag #casualsunday photo by @lilyette_

Een bericht gedeeld door O My Bag (@omybagamsterdam) op

Love to see you with @lilirooz_collars 💕 #hapoywoman #collarup #spreadthecollarlove #liliroozcollar

Een bericht gedeeld door Lilirooz.com (@lilirooz_collars) op

🏳🏴 . . . #handbag #minibriefcase #pink #scales #thenoticy #miekedierckx #travelling #paris #goodvibes

Een bericht gedeeld door Mieke Dierckx (@mieke_dierckx) op

Dus afspraak op vrijdag 10 maart van 10u00 tot 22u00 en zaterdag 11 maart van 10u00 tot 18u30 in Firma, Schaarbeeklei 636 in Vilvoorde.

Kan je er deze keer niet bij zijn? Geen zorgen, volgende keer is Antwerpen aan de beurt! Hou de Facebookpagina in de gaten voor updates.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: A Temp Thing, Conceptstore, Pop-up.