MUST HAVE: De crèmes en sprays van Urban Decay
© Urban Decay

MUST HAVE: De crèmes en sprays van Urban Decay

Leestijd: 1 min

Goed nieuws voor de dames die van heavy duty make-up houden: Urban Decay komt met een assortiment producten om je huid optimaal voor te bereiden op je make-up. Ook het verwijderen van zelfs de meest hardnekkige eyeliner of lippenstift, is vanaf nu kinderspel.

Alle producten staan volledig in teken van het perfectioneren van je make-uplook. De formules zijn licht, trekken snel in de huid en plakken niet. Ideaal, want zo kan je sneller aan de slag.

Van een hydraterende gel en een porieverfijnende peeling tot sprays en sticks om je make-up te verwijderen; je kan vanaf nu je hele badkamerkastje vullen met Urban Decay producten. En we raden je dat ook zeker aan, want mooie make-up begint bij een goede huidverzorging.
Rehab Makeup Prep en Meltdown Makeup Removers, tussen € 16 en € 24.

Eerder dit jaar lanceerde het merk al een reeks sprays. De Complexion Prep Primer Sprays egaliseren de huid en doen haar stralen. Je gebruikt ze nog voor je aan je verzorgings- en make-uproutine begint. Afronden doe je met de Make-up Setting Sprays die beloven je look de hele dag perfect te houden.

Urban Decay Prep Priming en Make-Up Setting Sprays
Complexion Prep Primer Sprays, € 33
Makeup Setting Sprays, €27,50

De producten van Urban Decay zijn exclusief verkrijgbaar bij geselecteerde Ici Paris XL-filialen.

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: Huidverzorging, Reinigen, Reinigingsolie, Urban Decay.