WEEKENDTIP: Customize je jeans bij Liu Jo Younique
© Liu Jo

WEEKENDTIP: Customize je jeans bij Liu Jo Younique

Leestijd: 1 min

Hij zit altijd goed, past overal bij en gaat jaren mee. Is je trouwe jeans ook je meeste geliefde kledingstuk? Wij hebben goed nieuws voor jeanslovers, want zaterdag 11 maart kunnen zij terecht bij de Liu Jo Younique Club in Antwerpen om hun jeans te laten personaliseren. 

Younique is een concept van Liu Jo waarbij hun beste Europese winkels voor één dag worden omgetoverd in ateliers waar klanten hun jeans kunnen laten personaliseren door Italiaanse vakmannen. Denk studs, strass, parels en patches. De bedoeling is om van elk paar jeans iets unieks te maken, helemaal op maat van zijn eigenaar.

Liu Jo Younique

Klinkt dat verleidelijk in de oren? Dan zal je blij zijn om te lezen dat je nu zaterdag, 11 maart, van 10u00 tot 18u30 een bezoekje kan brengen aan zo’n Younique atelier in de Liu Jo winkel aan de Schuttershofstraat 5 te Antwerpen. Koop je een jeans op het event (of in de 10 dagen daarvoor), dan kan je hem gratis laten personaliseren. Maak er iets moois van!

Get inspired by incredible details on denim! #LiuJo #SS17 #BlueDenim @jastookes

Een bericht gedeeld door Liu Jo (@liujoglobal) op

Denim on denim: the perfect look! @marthahunt @jastookes #LiuJo #BlueDenim #SS17

Een bericht gedeeld door Liu Jo (@liujoglobal) op

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Customize, Denim, Jeans, Liu Jo, Younique.