Crush of the day: de handtassen van Mieke Dierckx
© Mieke Dierckx

Crush of the day: de handtassen van Mieke Dierckx

Leestijd: 1 min

De wereld is een winkel, zo is dat. Maar af en toe zien we een item dat écht de moeite is, zo’n musthave die je niet meer uit je hoofd kan zetten. De crush of the day…

De Belgische ontwerpster Mieke Dierckx staat bekend om haar duurzame en tijdloze handtassen die bovendien erg gebruiksvriendelijk zijn. Als geen ander combineert ze traditionele ambacht met moderne technieken en terugkerend in al haar ontwerpen is het driedimensionale aspect.

Dierckx’ nieuwste collectie, The Noticy, bestaat uit een reeks zakelijke handtassen waarbij uitsparingen en contrasterende kleuren voor een speels accent zorgen. The Noticy collectie biedt voor elke gelegenheid de gepaste handtas: een clutch die dankzij afneembare riem ook als schoudertas kan dienen, een elegante handtas, een medium handtas en een grote boekentas. Bovendien passen alle tassen bij- en zelfs in elkaar. Geniaal!

Meer info en verkooppunten via www.miekedierckx.be. Prijzen tussen € 99 en € 399. 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Accessoires, Ambacht, Belgisch, Design, Duurzaamheid, Handtassen, Mieke Dierckx.