Plein Publiek heropent serre op nieuwe locatie
© Pers

Plein Publiek heropent serre op nieuwe locatie

Door Aurélie Boffé
Leestijd: 1 min

De outgoing Antwerpenaar was deze zomer zijn stamcafé - of moeten we stam "serre" zeggen? - (tijdelijk) kwijt. Maar niet getreurd want het populaire Plein Publiek vond een nieuw onderkomen en verruilde de Fierens blokken voor het Nieuw Zuid. De serre en containers verhuizen naar de site achter het Antwerpse gerechtsgebouw, en op 1 september heropent de geüpgradede versie van Plein Publiek.

Circulair Zuid

De stad Antwerpen heeft ambitie om de meest innovatieve stad te zijn, ook op vlak van circulariteit. Met het nieuwe Plein Publiek doet ze in ieder geval een stap in de goede richting. High end kunst wordt toegankelijker met de satellietexpositie van de PLUS ONE Gallery en Gallery Sofie Van De Velde. De containers worden trendy en duurzame shops, verkooppunten voor ondernemers en ontwerpers met duurzame businessmodellen. Het Antwerpse Nieuw-Zuid wordt samen met Plein Publiek werkelijk de pionier in de circulaire economie en de wijk van de toekomst.

Flatbreads

In de serre kan je naar goede gewoonte genieten van een live optreden, een hapje en een drankje, maar kan je even goed een avondje uit. In het zero-waste restaurant word je verwend door de Strafste Grillmasters van Vlaanderen Nick en Kevin. De shared plates, gepaard met knapperige flatbreads en gearomatiseerde zouten, zijn ideaal om te delen met je geliefde(n) of vrienden.

 

See you there!

 

Adres

D’Herbouvillekaai 19, 2020 Antwerpen

Open vanaf zaterdag 1 september 2018

 

Lees ook: Deze Antwerpse strandbar heropent deuren voor het grote publiek

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Concert, Drinks, Food, Hotspot, Lifestyle, Plein publiek, Shopping, Zomer.