Deze Antwerpse strandbar heropent deuren voor het grote publiek
© Pers

Deze Antwerpse strandbar heropent deuren voor het grote publiek

Door Aurélie Boffé
Leestijd: 1 min

Het is zover: zomerbar Strantwerpen heropent haar deuren voor het grote publiek. De unieke locatie op Linkeroever werd jarenlang enkel ter beschikking gesteld voor corporate en privé-evenementen, maar deze zomer kan iedereen komen genieten van een lekkere cocktail op de city beach.

Voor jong en oud

Het 500m2 zandstrand aan de oevers van de Schelde is de ideale plek voor families met kinderen, die onder begeleiding van animators kunnen gaan spelen op de aanliggende Club Cabane Family Beach.

Op het menu: een gezond slaatje of vers fruit, maar ook burgers en overheerlijke garnaalkroketjes die je echt aan de zee doen wanen. Voor de lekkerbekken worden ook pannenkoeken, wafels, ijsjes of milkshakes aangeboden op de zomerse brasseriekaart. Op zondag kan je van 11u30 tot 15u00 terecht bij de Umami Oriental Brunch om te gaan brunchen met vrienden of familie. Na de brunch worden Umami signature drinks geserveerd. Strantwerpen heeft Sakes en Aziatische biertjes in de aanbieding, maar ook kleurrijke cocktails, ideaal voor de fervente Instagrammers onder ons.

Praktisch

Of je nu de ondergrondse voetgangerstunnel neemt, met de auto komt of liever met de gratis overzeeboot naar Linkeroever vaart, all roads lead to Strantwerpen. Haast je naar Antwerpen en trakteer jezelf op een dagje relaxen met je tenen in het zand.

Voor meer info kan je terecht op de site van Strantwerpen.

 

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Coctails, Food, Hotspots, Strandbar, Strantwerpen, Zomer.