Voortaan stijlvol op de fiets met Peloton de Paris
© Peloton de Paris Spring 2017 shoot Girona / Spain

Voortaan stijlvol op de fiets met Peloton de Paris

Door Emma Verbeke
Leestijd: 1 min

België heeft er sinds kort een nieuw sportlabel bij. Peloton de Paris is ontstaan als conceptstore in Mechelen en brengt voortaan ook een eigen wielerkledinglijn op de markt. Met hun verfrissende designs maken ze komaf met de typische schreeuwerige wieleroutfits.

Tegenwoordig bieden veel sportmerken leuke en stijlvolle sportkledij aan. Afzien in de fitness in potsierlijke, fluogekleurde leggings en topjes is dus alleen nog voorbehouden aan wie daar bewust voor kiest. Enkel wieleroutfits leken maar niet mee te gaan met de tijd. Nog steeds rijden de meeste wielertoeristen rond als een levend reclamebord vol schreeuwerige kleuren en daar wil Peloton de Paris komaf mee maken.

Peleton de paris

Kramon, Peloton de Paris, Spring 2017 shoot, Girona, Spain

De Mechelse conceptstore maakte de laatste jaren naam in de wereld van het wielrennen. Niet verrassend als je weet dat je er terechtkan in een gezellige fietsbar en er alle benodigdheden vindt die je mogelijk nodig kan hebben voor de wielersport. Bovendien kan je er ook je fiets laten herstellen in het atelier.

De allereerste outfit van het merk was eigenlijk bedoeld als een ludieke promotiestunt, maar het concept sloeg meteen aan. Daarom groeide het idee om een eigen label op te starten met unieke wieleroutfits.

Peleton de Paris

Peloton de Paris, Spring 2017 shoot, Girona, Spain

De Peloton de Paris SS17 collectie combineert fashion en hoge kwaliteit. Hun designerwielerkledij is verkrijgbaar in stijlvolle kleuren en leuke prints die helemaal in de mode zijn. Denk maar aan bloemenprints, tie-dye effect of een jungle thema. Zowel jij als je partner kunnen dankzij Peloton de Paris voortaan stijlvol al fietsend de wereld verkennen.

peloton de paris

Kramon, Peloton de Paris, Spring 2017 shoot, Girona, Spain

En er is nog een pluspunt, want de kleren zijn niet alleen mooi, ze zijn ook functioneel. De collectie valt immers onder het segment performance cycling wear, wat maakt dat de kleren niet alleen je moraal een boost geven, maar ook je sportprestaties. Wij zijn fan.

De Peloton de Paris collectie is beschikbaar in de conceptstore in Mechelen of online via hun webshop. Meer informatie op www.pelotondeparis.cc.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Belgisch, Belgisch label, Fietsen, Fietskledij, Mode, Peloton de Paris, Wielrennen.