Daniël & Nele Ost vertalen BRITA waterfilterkannen in prachtig kunstwerk
© Dirk Laenen

Daniël & Nele Ost vertalen BRITA waterfilterkannen in prachtig kunstwerk

Leestijd: 1 min

Nog tot zondag 15 oktober zijn ze te bewonderen in Wijnegem Shopping: de prachtige waterzuilen met zwevende Vanda orchideeën van Daniel & Nele Ost. Waarom ze daar staan? Om te vieren dat de BRITA Marella waterfilterkancollectie er dit eindejaar weer drie tijdelijk verkrijgbare kleuren bij krijgt: hemelsblauw, kikkergroen en bessenrood.

De BRITA fill&enjoy Marella waterfilterkan is de enige telg van de BRITA familie die slechts in beperkte oplage verkrijgbaar is en uiteraard maakt dat hem ook tot de populairste. Elk jaar verschijnt hij voor eventjes terug op de markt, gehuld in een nieuw jasje. Dit jaar kleurt dat jasje dus hemelsblauw, kikkergroen en bessenrood.

Kleuren die doen dromen, dus waarom niet hun komst in de verf zetten met een kunstig evenement dat precies datzelfde doet, moeten ze bij BRITA gedacht hebben. Daarom sloegen ze de handen in elkaar met Daniël en Nele Ost, twee bloemenkunstenaars die door CBS News zelfs worden omschreven als “the world’s leading flower designers“.

Geïnspireerd door de nieuwe kleuren ontwikkelden ze een uniek bloemenkunstwerk dat ons er aan de hand van 7 met water gevulde buizen, waarin prachtige Vanda orchideeën lijken te zweven, aan herinnert dat water de essentie is van alle leven. Een kunstwerk om te ontdekken, te bekijken en even bij weg te dromen.

Daniël & Nele Ost’s bloemencreatie is nog tot en met zondag 15 oktober te bewonderen in Wijnegem Shopping. Ook de nieuwe BRITA fill & enjoy Marella waterfilterkannen kan je er bewonderen. Meer info over BRITA vind je op www.brita.be.

Laurence Van Liedekerke De artikels van >

Dromer, denker. Wild van food en deco, maar woont zelf in een bouwwerf (ooit gaan we verven, echt waar). Heeft twee katten, twee kindjes, vingers die altijd willen schrijven en dagen die altijd te kort zijn.

Tags: BRITA, Daniël Ost, Nele Ost, Waterfilterkan, Wijnegem.