Onze fashion director Elspeth Jenkins wordt 40, dit staat op haar wishlist
© Elspeth Jenkins

Onze fashion director Elspeth Jenkins wordt 40, dit staat op haar wishlist

Leestijd: 1 min

Je wordt maar één keer 40 in je leven en omdat het zaterdag mijn beurt is, heb ik zin om die samen met jullie te vieren. Bij deze dus mijn verlanglijstje. Geheel vrijblijvend, maar toch wenselijk, waarvan sommigen dan weer met veel aandrang.

Ik kan het zelf amper geloven… 40. Waar is de tijd naartoe? Om deze shoppinglijst in te leiden, ben ik op zoek gegaan naar een foto die mij perfect samenvat. Er zijn verschillende kinderfoto’s gepasseerd waarop ik op zeer smakelijke (lees: smossende) manier aan het eten ben, maar die de cut dan uiteindelijk toch niet gehaald hebben. Btw: wie mij per se wil zien eten, kan mij gerust inviteren bij de Ciro’s. Ik geef het maar mee.

Terug naar de foto die de afgelopen 40 jaar van mijn leven perfect samenvat. Die zie je hier dus. Ze is genomen in mijn natuurlijke habitat: op een huisfeestje met vrienden. Ik ben hier 26, hou van bloemenjurken, Duvel en een nieuw kapsel. De sigaretten en Duvels zijn al even verdwenen uit mijn leven. Maar de overige favorieten zijn gebleven. Cheers op de volgende 40. Hopelijk worden er in dit nieuwe tijdperk voor mij deze keer wel wat meer lessen in de wereld getrokken uit het verleden…

Dé bday wishlist

Elspeth Jenkins De artikels van >

Editor in Chief Elspeth studeerde in 2006 af aan het London College of Fashion, na stages bij Dazed & Confused en British Vogue belandde ze als freelance styliste en modejournaliste terug in België.