Onze 4 favoriete beauty nieuwkomers van maart
© Instagram @diormakeup & @aesopskincare

Onze 4 favoriete beauty nieuwkomers van maart

Door Marie Claire Stagiaire  & Lauren Moens
Leestijd: 2 min

Maart is altijd een drukke maand op de beautyafdeling! Met de lente voor de deur worden er dan heel wat nieuwe items gelanceerd om ons helemaal summerproof te maken. Dit zijn onze 4 favoriete nieuwkomers van deze maand.

/

Sublime Replenishing Night Masque van Aēsop

Het is niet elke dag dat Aēsop een nieuw product lanceert, maar als het gebeurt, dan weet je dat het goed zit. Hun jongste telg op de zorgafdeling? Het Sublime Replenishing Night Masque. Een licht, maar voedend product, waarvan de textuur zich tussen een gel en een crème bevindt. Groot voordeel: de finish is niet vet, maar daarom niet minder hydraterend.

Lees ook: Crush of the day: het verwarmd oogmasker van Sanui van Sofie Valkiers

Het masker is voornamelijk bedoeld voor een droge, gedehydrateerde, onregelmatige en rijpere huid. Breng het masker ’s avonds aan en sta op met een gehydrateerde, sterke en egale huid. Voor de reizigers onder ons: dit masker is je beste vriend tijdens je volgende lange reis!

nachtmasker-aesop

Marie Claire

Sublime Replenishing Night Masque, Aēsop, 105 €. Beschikbaar via Aesop.

/

Dior Hydra Life Mate Dew Hydratation van Dior

Al sinds de lancering van de Hydra Life-collectie in 2017, zijn wij enorme fan van deze skincarelijn van Dior. Niet meer dan normaal dat de aankondiging van een nieuwkomer in dit assortiment ons blij maakt. Dit keer pakt Dior de gecombineerde huid aan. Dit huidtype vertoont vaak wat meer glans en heeft daarom behoefte aan een aangepast hydratatie.

Lees ook: Crush of the day: Dior’s revolutionaire anti-agingsassortiment

De nieuwe Matte Dew Hydratation-behandeling combineert drie belangrijke acties om de gecombineerde huid te perfectioneren: het hydrateert, matteert en werkt in de diepte. De geur is hetzelfde als voor de rest van het assortiment: superfris en omhullend.

favorietenieuwkomer-dior

Marie Claire

Matte Dew Hydratation Sorbet Droplet Emulsion 50ml, Dior, 55,50 €. Beschikbaar via Ici Paris XL

/

De nieuwe Super Care Selftanners van Sisley

Nu de lente (en dus de zomer) voor de deur staat, beginnen we ons stilaan af te vragen welke zelfbruiner we in de strijd moeten gooien om de eerste blote-benen-dagen te overbruggen. Want op die eerste lentedagen lijken je witte benen toch eerder op melkflessen dan op iets anders. Maar dat is buiten Sisley gerekend. Het Franse merk lanceerde namelijk een nieuwe zelfbruiner die je een natuurlijk zongebruind kleurtje geeft, type ‘ik kom net terug van 4 dagen in Marokko’. Ze brachten ook een variant speciaal voor het gezicht uit. Zo zie je er al stralend uit, nog voor de eerste zonnestralen arriveren.

Lees ook: Een nieuwe, iconische oogcontourcrème van Sisley

De 2020-versie van deze cult-zelfbruiners bevatten twee nieuwe niet te verwaarlozen componenten:

  • Hibiscusbloemextract met zachte exfoliërende eigenschappen, die dode huidcellen helpen verwijderen en de huid gladder maken voor een stralende, egale teint.
  • Het essentiële extract van sesam, voedend en regenererend, dat de productie van melanine door melanocyten bevordert voor een langdurig bronzing effect.
/

Dior Addict Stellar Halo Shine en Dior Addict Stellar Gloss

We kennen allemaal de Dior Addict-lippenstift, bestseller van het merk en al lang een favoriet onder de make-upfans. Dit voorjaar keert het luxemerk terug met twee nieuwe creaties bedacht door Peter Philips, Director of Creation en Image bij Dior Make-up. De Dior Addict Stellar Halo Shine, een lipstick met een sterrenhart om de glans te versterken en Dior Addict Stellar Gloss, een glanzende lippenbalsem om het effect te vermenigvuldigen. De nieuwe producten kunnen afzonderlijk of in duo gebruikt worden, voor meer intensiteit. Voor Dior is een matte finish dit voorjaar duidelijk verleden tijd en is een oogverblindende glans al wat de klok slaagt.

Dior Addict Stellar Halo Shine, Dior, 37,50 €. Beschikbaar via Ici Paris XL.

Dior Addict Stellar Gloss, Dior, 33,50 €. Beschikbaar via Ici Paris XL.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Beauty, Nieuw.