Nostalgie: Pretty Woman keert terug naar het grote scherm
© Pers

Nostalgie: Pretty Woman keert terug naar het grote scherm

Door Marine Lemaire  & Lieselot Luykx
Leestijd: 1 min

Bijna 30 jaar geleden lieten Julia Roberts en Richard Gere ons dromen van de liefde op het grote scherm. Voor de verjaardag van de film nodigt Kinepolis ons uit om de zwoele ontmoeting tussen Edward, een zakenman, en Vivian, een prostituee in Pretty Woman opnieuw te beleven. Kunnen we jou op 3 of 4 september spotten in de bioscoop om deze romantische film te herbeleven?

/

Pretty woman: een iconische film

Ongeacht je leeftijd, heb je dit mythische liefdesverhaal waarin de knappe Richard Gere de hoofdrol speelt samen met de bruisende Julia Roberts zeker al eens gezien en beoordeeld. En laten we eerlijk zijn, wie is er niet verliefd geworden op de acteur? (Heren, we zijn het ermee eens, Julia’s glimlach doet ons hart ook sneller slaan)

<<Lees ook: de beste films op Netflix om even te ontsnappen aan de hitte>>

Deze romantische komedie – een van de meest iconische ter wereld – laat niemand onverschillig. Daarom besloot Kinepolis om Pretty Woman in september op het programma te plaatsen voor haar Ladies at the Movies op 3 en 4 september. Wat kunnen we verwachten? Een mooie nostalgische avond, met veel gelach en tranen.

/

Een onmogelijk liefdesverhaal

Graag een pitch? Edward Lewis, een rijke en succesvolle zakenman, ontmoet per ongeluk Vivian Ward, een fatale schoonheid die elke nacht rondloopt op de stoepen van Hollywood Boulevard. Hij besluit de prostituee terug te brengen naar haar hotel … en raakt letterlijk betoverd. Hij besluit haar in te huren voor de duur van zijn verblijf in Los Angeles. Ze leren elkaar kennen en krijgen invloed op elkaar: Edward probeert een betere man te worden en Vivian leert zich als een echte dame te gedragen. Jep …  Ze worden verliefd, maar hun relatie lijkt onmogelijk …

/

Praktische info

  • Ladies at the Movies Sessie: Pretty Woman
  • Dinsdag 3 september (Kinepolis Antwerpen, Brugge, Hasselt & Kortrijk)
  • Woensdag 4 september (Kinepolis Brussel, Gent, Leuven, Luik en Oostende)
  • Prijs: 16,95 € (inclusief drankje, snack en cadeau)
  • Meer informatie op de Kinepolis-website

Vond je dit een interessant artikel? Lees dan ook: Once Upon A Time In Hollywood

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Cinema, Julia Roberts, Kinepolis, Richard Gere, Romantiek.