Nieuw bij & Other Stories: papeterie en meer in de Gift Shop
© & Other Stories

Nieuw bij & Other Stories: papeterie en meer in de Gift Shop

Leestijd: 1 min

Geïnspireerd door de souvenirshops in musea, start & Other Stories met een lijn kleine schatten, bedoeld om alle facetten van je leven te personaliseren. Van papeterie over lederen etuis tot kleine interieurobjecten: de kans dat je & Other Stories met lege handen verlaat wordt dankzij de Gift Shop nog kleiner...

De ateliers in Parijs en Stockholm werkten zoals gewoon onafhankelijk van elkaar aan hun collectie voor de Gift Shop. De stuks door het Parijse atelier zijn ingetogen glamoureus met zwart leder, marmerprint en gouden accenten. Klassieke etuis kregen de vorm van een omslag en sleutelhangers zijn voorzien van een monogram.

De Stockholmse collectie ademt de liefde van & Other Stories voor kleur en print. Tekenschriften, notitieboekjes en agenda’s werden vervaardigd uit hoogwaardig papier. Je schetsen en notities bewaar je in een van de portfolio’s met aquarelprint.

De Gift Shops worden ingericht in alle vestigingen van & Other Stories én de collectie zal ook online te shoppen zijn. Alvast benieuwd? In de galerij tonen we je onze favoriete stuks!

& Other Stories Gift Shop - notitieboekjeLederen etui A6, € 29

PS: wie weet vind je hier wel een geschikt Valentijnsgeschenkje? Wij tippen de sleutelhanger met monogram…

Vicky Dorny De artikels van >

Praat in memes, houdt van katten en neemt weinig zo serieus als goeie make-up. Atypische Antwerpenaar die durft toe te geven dat de stad eigenlijk één grote parking is.

Tags: & Other Stories, Deco, Interieur.