Dit zijn de must see series op Netflix in januari.
© Shutterstock

Dit zijn de must see series op Netflix in januari.

Door Melanie Stuckens en Stien Vanbaelen
Leestijd: 2 min

In januari kunnen we even helemaal bekomen van de drukke eindejaarsperiode. En hoe doen we dit beter dan eens heerlijk onderuitzakken in de zetel met een zalige netflix-serie erbij? Marie Claire lijstte alvast de leukste netflix-releases op om het nieuwe jaar geslaagd in te zetten.

Friends – Seizoen 1 – 10

Heeft deze serie nog een intro nodig? Vast en zeker niet! het enige dat wij jullie nog kunnen vertellen, is dat deze komische reeks vanaf 1 januari 2018 volledig beschikbaar is op netflix Vlaanderen. Begin die marathon al maar te plannen.

/

How to get away with murder – Seizoen 3

How to get away with murder vertelt het verhaal van een zeer succesvolle professor strafrecht genaamd Annalise Keating, gespeeld door Viola Davis. In het kader van hun opleiding selecteert professor Keating  5 studenten die haar zullen bijstaan in haar eigen advocatenkantoor. Maar al snel verandert deze mooie kans in een vals cadeau en geraken de 5 studenten verwikkeld in een moordcomplot. Vanaf 1 januari 2018 kunnen jullie het spannende vervolg bekijken op netflix

/

Disjoined

Netflix brengt in januari het eerste seizoen van deze comedy serie uit. Katy Bates, bekend van haar rollen in ‘American Horror Story‘ treedt in de rol van Ruth Whitefeather Feldman, een diehard natuuractiviste met haar eigen wietapotheek. Naast een fantastische actrice zijn ook de producers veelbelovend. Het zijn Chuck Lorre, onder andere bekend van Two and a Half Men en The Big Bang Theory, en David Javerbaum, producer en voormalig Daily Show schrijver, die samen de serie creëerden. Je kan er dus zeker van zijn dat dit voor veel kijkplezier zal zorgen.

/

Gotham – seizoen 3

Ook Gotham krijgt een vervolg in januari. De serie vertelt het verhaal van inspecteur Gordon die de vrede in Gotham City moet bewaren. De serie is een voorloper op de bekende Batman films die zich eveneens afspelen in Gotham City. Het derde seizoen belooft extra spannend te worden nu inspecteur Gordon zijn job inruilt om een Bounty hunter te worden. Benieuwd hoe dit afloopt? volg dan vanaf 1 januari het derde seizoen op Netflix.

/

Homeland – Seizoen 6

Het zesde seizoen van Homeland is op zich geen groot nieuws meer, maar wat wel onze aandacht trekt is dat het seizoen nu eindelijk te zien is op Netflix. Dus, ben je benieuwd wat CIA-analiste, Carrie Mathison, deze keer meemaakt tijdens haar strijd tegen terrorisme? Dan weet je waar je vanaf 16 januari terecht kan.

/

Dynasty – Seizoen 1B

Dynastie wordt gezien als de perfecte mix van Gossip Girl en Pretty Little Liars en deze vergelijking komt niet zomaar uit de lucht vallen. De Carrington familie heeft alles wat hun hartje begeert, maar naast hun eigen golfterrein, een gigantische collectie Rolex horloges en een Rolls Royce met persoonlijke chauffeur, liggen ook de meest duistere geheimen verscholen in hun landhuis.

/

Riverdale – Seizoen 2B

Archie, Betty, Jughead en Veronica ontdekken al snel dat niets is wat het lijkt in hun schijnbaar stille, rustige dorpje Riverdale. De ene moordzaak volgt de andere op en de tieners doen er alles aan om de duistere geheimen van Riverdale te ontrafelen. Na de midseason finale kunnen we nauwelijks wachten om te zien wat seizoen 2B voor ons in petto heeft

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Dynasty, Friends, Homeland, Januari, Netflix, Riverdale, Series.