Crush of the Day: De Izia juwelen van Pascale Monvoisin
© Foto van Robin Galiegue - Instagram @pascalemonvoisin

Crush of the Day: De Izia juwelen van Pascale Monvoisin

Door Alexandra Goffart & Stien Vanbaelen
Leestijd: 1 min

Dat Pascale Monvoisin zich niet meer hoeft voor te stellen, is een feit. De afgelopen jaren verschenen haar iconische sieraden overal en dat zal gelukkig nog wel een tijdje blijven duren. De Franse juwelenontwerpster lanceert namelijk een nieuwe collectie, Izia, die bestaat uit 3 ringen en 1 halsketting waar wij instant verliefd op werden.

De edelen materialen (goud en diamanten) krijgen een authentieke en natuurlijke toets door het ruwe ontwerp van de juwelen. De combinatie van modern en antiek is dan ook typerend voor het werk van Pacale Monvoisin. En dat is nog niet alles. De juwelenontwerpster zorgt er tevens voor dat elk juweeltje er net iets anders uitziet dan de rest door gehamerd goud te gebruiken. Of het nu een ring is of een halsketting, de juwelen van Monvoisin zijn helemaal uniek.

Nog een leuk weetje: de eerste winkel van Pascale Monvoisin openden enkele dagen geleden in Parijs. Heb je toevallig een citytrip gepland? Spring dan zeker eens binnen om de creaties van deze Franse juwelenontwerpster van nabij te bewonderen.

Voor de juwelen van Pascale Monvoisin kan je terecht in de winkel in Parijs (Rue de l’ Annonciation, 25) of op www.pascalemonvoisin.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Crush of the day, Izia, Juwelen, Juwelier, Pascale Monvoisin.