De mooiste make-uplooks voor de feesten
© Pers

De mooiste make-uplooks voor de feesten

Door Belen Ucros & Stien Vanbaelen
Leestijd: 2 min

Hangt je nieuwe feesttenue al in de kast? Dan is het tijd om de puntjes op de i te zetten met de perfecte make-uplook. Wij zetten er alvast 5 op een rijtje die niemand onverschillig zullen laten.

Tijdens de feestdagen durven we wel eens met een extra gewaagde make-uplook op de proppen komen. Dat betekent dat we ons meest dramatische make-up palet weer boven mogen halen om een spannende look te creëren. Ook onze lippen verdienen goede lipstick om na al die glazen champagne hun volume en intensiteit te behouden.

Precious Rocks van Dior

make-uplooks

Dior gaat voor een WOW-effect deze feestperiode. Voor de Precious Rocks collectie liet Peter Phillips zich inspireren door de luxe en de elegantie van edelstenen en dit is het resultaat. Ben jij, net zoals ons, ook helemaal in de ban van deze make-uplook? Peter Phillips legt je stap voor stap uit hoe het moet.

De 5 Coulers palettes zijn er in 2 kleuren. Ruby is geïnspireerd op robijnen en Emerald op smaragden. Eén ding is zeker, de rijke kleuren en texturen van deze make-uplooks transformeren je in no time in een echte rock chick. In combinatie met de Diorific Khôl voor granaatrode lippen was je nog nooit zo voorbereid op de feesten.

make-uplooks

Dior

/

De wintertinten van Armani

make-uplooks

Armani

Armani pakt voor de feestdagen uit met een elegante en ietwat mysterieuze make-uplook. “Ik was geïnspireerd door de koele blauwe tinten van dit seizoen”, aldus Linda Cantello. “De oogschaduw wordt geaccentueerd met een vleugje zilver of koud goud en ook de nieuwe Lip Magnet bevat koele tinten. De volledige collectie werd ontworpen om je de mogelijkheid te bieden om kleuren te mengen en te versterken hoe je dat zelf wil.”

make-uplooks

Armani

/

Een originele look met Bourjois

make-uplooks

Bourjois

Geen gouden tinten bij Bourjois deze feestdagen. Ze slaan een volledig andere bocht in met de opvallende en gewaagde paarse tonen in het Smoky Stories Quertet Eye Palette. De Velvet Red Edition geeft je lippen een dramatische dimensie met warme en diepe tinten, en om het plaatje compleet te maken, gaan de Volume Glamour Push-Up Black mascara en de Nail Colour # 05 perfect hand in hand.

make-uplooks

Bourjois

/

Goud en chique met Guerlain

De feestelijke make-uplook van Guerlain neemt ons mee naar de roaring twenties van The Great Gatsby. Het Gold Palette geeft ons, speciaal voor de feestdagen, alles wat we nodig hebben om ons gezicht, onze ogen, wenkbrauwen en lippen in de verf te zetten. Op zoek naar een nog intenser resultaat? Bevochtig de borstel om de kleur te intensiveren.

make-uplooks

Guerlain

/

Dazzling Lights van Yves Saint Laurent

make-uplooks

Yves Saint Laurent

Roze vuurwerk voor de eindejaarsfeesten? Daar zorgt Yves Saint Laurent voor, in elk geval toch op de verpakking van de Dazzling Lights eindejaarscollectie. Het Dazzling Lights Collector Palet bevat platina, roségoud, vurig rood én glitter in alle kleuren die je huid, ogen en lippen ongetwijfeld doen schitteren. Ook met de druivenkleur Red Pure Couture Collector zit je safe voor de feestdagen.

make-uplooks

Yves Saint Laurent

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Armani, Dior, Eindejaarsfeesten, Feestdagen, Make-up, Yves Saint Laurent.