Het Belgische Morobé opent pop-upshop in Gent
© pers

Het Belgische Morobé opent pop-upshop in Gent

Leestijd: 1 min

Het succesvolle Belgische accessoiremerk Morobé opent dit najaar voor het eerst een tijdelijke shop in het centrum van Gent. In Salon MOROBÉ kan je zowel de volledige collectie van Morobé zelf als de collecties van vijf andere Belgische merken ontdekken.

Morobé, het label van Virginie Morobé, is ontstaan uit de filosofie dat de hedendaagse vrouw haar outfit samenstelt op basis van haar schoenen en niet andersom. Op enkele jaren tijd wist het label wereldwijd heel wat fans te vergaren, waaronder de bekende Italiaanse modeblogster Chiara Ferragni, die al een capsulecollectie voor het merk ontwierp. Sinds kort bevat het assortiment van Morobé naast statement schoenen ook handtassen.

Tot hiertoe was de volledig collectie van Morobé nooit op één fysieke plek beschikbaar. Dankzij de pop-upshop Salon MOROBÉ is er nu voor het eerst, weliswaar tijdelijk, een fysieke tegenhanger van de webshop. Naast de volledige collectie van Morobé zullen er ook vijf andere Belgische labels hun collecties presenteren, waaronder Sunglass Boulevard, Karolin Studio en I Love Mr Mittens.

Praktisch: 

  • Periode: 27/10/2017 tot 15/01/2018
  • Locatie: Salon MOROBÉ, Henegouwenstraat 46, 9000 Gent
  • Openingsuren: Woensdag t.e.m. zaterdag, van 10:00 – 18:00
  • Koopzondagen: 5 november + elke zondag in december

 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Gent, Handtassen, I Love Mr Mittens, Morobé, Pop-up, Schoenen.