Met deze zonnebrandcrèmes word je deze zomer extra bruin

marieclaire_bruinversneller
©Instagram @australiangoldeurope en @fatyrodriguez

Veel mensen denken dat je niet bruin wordt als je je in de zon beschermt met een zonnebrandcrème met een hoge factor. Gelukkig is dat maar een fabel, want ook met zonnecrème wordt je lichaam bruiner tijdens het zonnen. Sterker nog, er bestaan tegenwoordig zelfs producten die je helpen om extra bruin te worden!

Als je dacht dat je van zonnecrème met een hoge UV-factor niet bruint, dan heb je verkeerd gedacht. Het kan het bruiningsproces wel vertragen, maar toch is zonnebrandcrème een must om niet te verbranden én om minder rimpels te krijgen. Hoe snel je bruint, hangt vooral af van je huidtype. De ene is nu eenmaal mooi bruin na 2 dagen in de zon, terwijl de ander een maand lang hard moet werken om een beetje kleur te krijgen.

Gelukkig bestaan er tegenwoordig veel producten om die laatste groep mensen een duwtje in de rug te geven. In het grote assortiment aan zonnebrandcrèmes vind je nu ook crèmes en sprays die je huid niet alleen beschermen, maar je ook helpen om sneller en egaler bruin te worden. Of je nu kiest voor een product met bruinversneller of een lichte zelfbruiner, met deze zonnebrandcrèmes word je deze zomer ongetwijfeld bruiner dan ooit tevoren.

Ontdek hier onze favoriete zonnebrandcrèmes:

| | | |
Tags: Zelfbruiner, Zonnebrand, Zonnecrème, Zonnecrème met bruinversneller, Zonnen.