NYFW: Celebs spotten op de Mert & Marcus boeklancering
© Darren Gerrish

NYFW: Celebs spotten op de Mert & Marcus boeklancering

Leestijd: 1 min

Donderdagavond, 7 september, was het dak van het Public Hotel place to be tijdens New York Fashion Week. Heel wat celebs en professionals uit de modesector kwamen er namelijk de lancering van het nieuwe boek van fotografenduo Mert & Marcus vieren. Wij waren erbij en hebben onze ogen flink de kost gegeven.

Mert Alas en Marcus Piggott zijn twee van de meest toonaangevende modefotografen van het moment. Ze vormen al 20 jaar een succesvol duo en de vruchten van die samenwerking zijn nu gebundeld in een limited edition boek van een 300-tal pagina’s, uitgegeven door Taschen.

Donderdagavond werd het boek feestelijk onthuld in bijzijn van heel wat beroemdheden en modellen. De meesten van hen wisten Mert en Marcus de afgelopen jaren al voor hun lens te krijgen.

Mert & Marcus

Sam Deitch

Marie Claire was ook uitgenodigd op dit fancy gebeuren en trok dus op donderdagavond vol verwachting naar het dakterras van het Public Hotel. Met een cocktail in de hand en genietend van het fenomenale uitzicht, keken we reikhalzend uit naar de celebrities. Die lieten, uiteraard, even op zich wachten.

We waren de hoop bijna verloren toen plots een stroom mensen ons meevoerde naar de lounge waar we verschillende bekende gezichten – omringd door bodyguards, fotografen en genodigden met hun smartphone in de aanslag – herkenden. Met wat ellebogenwerk wisten ook wij enkele kiekjes te bemachtigen. Dit schouwspel duurde echter maar enkele minuten, want de beroemdheden verdwenen even plots als ze gekomen waren.

Benieuwd naar welke celebs wij gespot hebben? Bekijk dan snel de onderstaande fotogalerij.

 

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Gigi Hadid, Kendall Jenner, Kim Kardashian, Marcus Piggott, Mert & Marcus, Mert Alas, Public Hotel, Taschen.