Crush of the day: het zoete Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet parfum
©

Crush of the day: het zoete Marc Jacobs Daisy Love Eau So Sweet parfum

Leestijd: 1 min

Binnenkort mag de Marc Jacobs Daisy familie opnieuw een nieuw zusje in de armen sluiten. Daisy Love Eau So Sweet is het nieuwste parfum in het assortiment van Marc Jacobs en ze is zoeter dan ooit! Ontdek snel alle zoete details over het parfum die vanaf 2 april overal te verkrijgen is.

Daisy Love Eau So Sweet is het nieuwste lenteparfum dat al onze harten sneller doet slaan. Het parfum is heerlijk zoet, maar tegelijk ook verrassend fris en is daarom perfect voor zonnige dagen. De nieuwe variant op het Daisy Love parfum is zoeter dan ooit, maar staat nog steeds symbool voor de traditionele waarden van Daisy Love: de vriendschap tussen vrouwen, optimisme en een jonge geest.

Eau So Sweet

Het Daisy Love Eau So Sweet parfum mengt de herkenbare geur van Daisy Love met een onverwachtse frisse bries. De topnoten openen met witte framboos die mooi opgaat in frisse bergamot en gekristalliseerde kruipbraam. Het hart zit boordevol bloemen zoals madeliefblaadjes en jasmijnmelksap. De basis van het parfum wordt uiteindelijk verdiept door gesuikerde muskus en witte iris houtsnoten.

Ook het flacon werd in een zoet nieuw jasje gestoken. De dop van de flacon is een oversized madelief met doorschijnende roze bladeren. De transparante flacon kreeg bovendien een frost-effect, zoals een suikerlaagje waar de roze vloeistof doorheen schijnt. Het resultaat is een speelse, maar ook ultra-vrouwelijke verpakking.

Het nieuwste parfum in de Daisy-familie krijgt natuurlijk ook een prachtige campagne. Deze keer mag supermodel Kaia Gerber het Daisy Love Eau So Sweet parfum vertegenwoordigen. De beelden werden gemaakt op een prachtig strand in Californië waar Kaia samen met enkele vriendinnen zalige momenten op het strand beleefd.

Daisy Love Eau So Sweet is verkrijgbaar vanaf 2 april 2019 vanaf 56 euro voor een flacon van 30 ml.

Daisy Eau So Sweet

Meer lezen? Crush of the day: Daisy Marc Jacobs Sunshine EditionsCrush of the day: het nieuwe parfum van Hermès, Un Jardin sur la LaguneNederlandse influencer Negin Mirsalehi lanceert parfum voor je haar.

Emma Verbeke De artikels van >

West-Vlaamse die haar hart verloor aan Gent. Leeft zich graag uit met make-up of in de kickboksles. Houdt van goede boeken, bingewatchen en dansen tot in de vroege uurtjes.

Tags: Daisy Love, Daisy love eau so sweet, Marc Jacobs, Parfum.