Celebs reageren massaal op aanslag in Manchester
© Shutterstock

Celebs reageren massaal op aanslag in Manchester

Door Lieselotte Van Hemelrijck & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

22 doden en minstens 59 gewonden. Dat is de trieste balans van de aanslag die gisterenavond werd gepleegd in de Manchester Arena, net nadat Ariana Grande klaar was met zingen. De aanslag werd inmiddels opgeëist door IS. Wereldleiders en celebs betuigden vandaag massaal hun medeleven aan de slachtoffers en hun familie, en ook Ariana Grande is er, net als wij, het hart van in. Het Europese luik van haar Dangerous Woman Tour is dan ook voor onbepaalde tijd uitgesteld. 

22 doden en minstens 59 gewonden. Harde cijfers, zeker als je weet dat Ariana Grande een tieneridool is. Zojuist raakte bekend dat het jongste dodelijke slachtoffer zelfs maar 8 jaar oud was. Saffie Rose Roussos was haar naam en ze kwam uit Leyland. Een stad op een behoorlijk eind rijden van Manchester. Tussen de 59 gewonden zitten ook 12 kinderen jonger dan 16, zo laat de directeur van de spoeddiensten van Manchester weten. Een trieste balans van wat voor veel tienermeisjes een leuk avondje uit had moeten worden.

Niet alleen wereldleiders, maar ook beroemdheden reageren massaal op Twitter en Instagram om hun medeleven te betuigen. Zelfs Taylor Swift heeft voor het eerst sinds januari getweet om haar respect te betuigen aan de slachtoffers en hun nabestaanden. Ariana Grande zelf liet weten gebroken te zijn en geen woorden te hebben voor deze verschrikkelijke gebeurtenis.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Aanslag, Ariana Grande, Manchester.