Maak je goede voornemens waar met dit slimme afslankprogramma
© Lignavita

Maak je goede voornemens waar met dit slimme afslankprogramma

Leestijd: 2 min

Is afslanken één van jouw goede voornemens, maar lukt het je niet om diëten vol te houden? Dan is Lignavita iets voor jou! Met de gezonde dieetproducten en persoonlijke begeleiding haal jij je doelen, met blijvende resultaten tot gevolg.

Bye bye jojo-effect!

Het grote verschil met reguliere diëten? Het Lignavita-voedingsconcept weert suikers en koolhydraten, maar biedt wel evenwichtige porties van eiwitten, plantaardige vetten, vezels, vitaminen en mineralen. Je krijgt dus genoeg voedingsmiddelen binnen, waardoor je het voedingsplan makkelijk kan volhouden. Dankzij het opnemen van voldoende eiwitten schudt je overtollige kilootjes van je af en houdt je je gewicht op peil. En maak je geen zorgen over het jojo-effect, want met het onderhoudsprogramma blijf je gezond en gemotiveerd bezig op lange termijn!

Een bijkomend voordeel van Lignavita: je verliest geen spieren en lijdt geen honger. Door weinig suikers en veel proteïne op te nemen gaat je lichaam op een natuurlijke manier over tot ‘ketose’. Dit betekent dat het verbruik van vetreserves als brandstof wordt gebruikt. Gevolg? Je verliest gewicht maar wint aan energie, en dat op een gezonde en veilige manier.

Meer dan een dieet

Lignavita is veel meer dan een dieet, het is een langdurige levensstijl. Het programma bestaat uit drie doeltreffende luiken: er is het afslankprogramma, het onderhoudsprogramma en de algemene gezonde levensstijl. Het afslankprogramma werkt op een onderbouwde manier in drie fases: de rode, oranje en groene fase. Waar je begint hangt af van je overgewicht en persoonlijke doelen. Stap voor stap wordt bepaalde voeding toegevoegd tot je een voedingspatroon krijgt dat je op lange termijn kan volgen.

Een persoonlijk plan

Het beste nieuws: je hoeft de challenge niet alleen aan te gaan! Een Lignavita-coach staat van bij het begin voor je klaar. Samen kiezen jullie het juiste programma om te starten en bepaal je eventueel een streefgewicht. Meer concreet krijg je ook uitleg bij jouw persoonlijke spier- en vetpercentages, bij de Lignavita-producten en het bereiden van recepten. Daarna ga je wekelijks langs bij je coach om de vooruitgang te bespreken. Is het tijd om over te schakelen naar een ander programma? Dan wordt je ook daarin opnieuw wegwijs gemaakt.

Startbox, Lignavita

Startbox, Lignavita

Ga de challenge aan met de Lignavita-startbox

Zoek je naar een manier om veilig en vlot te starten? Speciaal voor beginners zijn er de Lignavita-startboxen. Gedurende tien dagen werk je aan je figuur, maar vooral aan een blijvende, gezonde levensstijl.

Bij de aanschaf van de startbox krijg je een persoonlijke coach die met jou het plan overloopt en je motiveert. Een onmisbare stap in de weg naar succes! De box is daarnaast gevuld met een reeks zoete en hartige Lignavita-producten die passen in het dieet. De box zal je leven makkelijker maken, want de handige weekmenu’s en boodschappenlijstjes besparen je heel wat tijd en moeite.

Om het nieuwe jaar goed in te zetten en je goede voornemens vol te kunnen houden, biedt Lignavita deze maand een speciale promotie op de startboxen. Van 27 januari tot 13 februari krijg je maar liefst 50% korting op jouw startbox bij de aan de actie deelnemende coaches!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Lignavita. 
lignavita.be

Lees ook: 

Onze 10 favoriete beautyproducten onder de € 10

Wetenschappelijk bewezen tips om stress en slaapproblemen aan te pakken

Maak kennis met de drie topvrouwen achter het Belgische lingeriebedrijf Van de Velde

Commercieel team De artikels van >