Luddites: voor de boekenwurm die tussen de wijntjes door leest
© Pers

Luddites: voor de boekenwurm die tussen de wijntjes door leest

Door Enya Torrez
Leestijd: 1 min

Wijnen, wijnen, wijnen! Boek- en wijnliefhebbers opgelet: in Antwerpen kan je nu genieten van een heerlijk glas wijn terwijl je je verdiept in een spannend boek. Luddites tilt dit perfecte duo van literatuur en wijn naar een hoger niveau.

Ben jij die digitale sleur soms ook eens beu? Bij Luddites vind je geen ultra snelle wifi verbinding, wel een retour ticket naar het verleden. De boekenwinkel en wijnbar is gelegen in een gerestaureerd herenhuis op een boogscheut van de Meir. De perfecte plek voor iedereen die even een digitale detox kan gebruiken.

Lees ook: Fiera: het restaurant dat een citytrip naar Antwerpen waard is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Luddites Books & Wine (@ludditesantwerp) op

/

Het aanbod

Met het grootste aanbod aan Engelstalige literatuur van de hele stad, wordt de boekenselectie vooral gekenmerkt door literatuur. Toch zijn er ook mainstream titels aanwezig en zijn er secties voor reizen, mode, koken en (wat dacht je nu zelf?) wijn.

Op de bovenste verdieping is de gezellige wijnbar verstopt waar bezoekers kunnen kiezen uit een selectie van zowel natuurlijke als standaard wijnen. Even geen zin in een wijntje? Geen probleem, je vindt er evenals koffie en verschillende soorten thee.

Behalve het aanbieden van boek- en wijnpakketten biedt Ludittes ook events aan zoals auteurslezingen, spelletjesavonden en kalligrafielessen.

Lees ook: Sharing is caring: 4 heerlijke restaurants in Antwerpen om gerechten te delen.

/

Praktisch:

Luddites is open van woensdagen tot en met zondagen van 11 uur tot 21 uur.
Gesloten op maandagen en dinsdagen.

Luddites books & wine is gelegen op:
Hopland 34,
2000 Antwerpen.

Meer info: www.luddites.be.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Antwerpen, Boeken, Luddites, Wijnbar.