Lous and The Yakuza: “In mijn hoofd is alles kleurig”
©

Lous and The Yakuza: “In mijn hoofd is alles kleurig”

Leestijd: 1 min

Met 3 singles die miljoenen views halen op YouTube en een eerste album dat deze herfst uitkomt, is de Brusselse Marie-Pierra Kakoma aka Lous and The Yakuza, goed op weg om dé nieuwe popsensatie te worden. Bovendien was ze ook net nog model voor een campagne van modehuis Louis Vuitton en organiseerde ze mee de 'Black Lives Matter'-betoging in Brussel. Stilzitten is niet aan haar besteed. 

/

Voor een interview dat in het septembernummer van Marie Claire verschijnt, spraken we met de Belgisch-Congolese af in Serra, een nieuw adresje op het Rogierplein in Brussel. Wie zijn haar grootste muzikale inspiratiebronnen, waarom zingt ze in ‘Quatre heures du matin’ over seksueel geweld, wat haar kijk op mode is en nog heel wat andere topics komen aan bod.

Lees het volledige interview vanaf 11 september in de nieuwe Marie Claire!

Timon Van Mechelen De artikels van >

Als mode-expert weet hij trends en ontwikkelingen als geen ander te duiden. Is weg van Dries Van Noten en Prada en ziet zijn kleren als waardevolle investeringen. Haalt evenveel plezier uit de stockverkopen als jij uit je verjaardag, kerst en zomervakantie samen. Vindt verder weinig bevredigender dan te veel natuurwijn drinken en mensen kijken op een terras.