Duik mee in de 3D-wereld van L’OR’s Café ExtraORdinaire
© Pers

Duik mee in de 3D-wereld van L’OR’s Café ExtraORdinaire

Leestijd: 1 min

L’OR, die andere capsulekoffiekoning, had testpubliek nodig. En omdat koffie én avontuur in ons bloed zitten, hapten we toe. Afspraak in de mysterieuze, gewelfde keldergangen van Tour & Taxis voor een onvergetelijke 3D-ervaring.

Wanneer je door het zware rood fluwelen gordijn stapt, komt een heerlijke espressogeur je tegemoet. De koffieliefhebber komt op slag naar boven. Maar vooraleer je je koffie te pakken krijgt, stuurt L’OR je eerst via bloemenvelden naar New York en leidt je vandaar naar het Café ExtraORdinaire.

Ik hallucineer niet. Het gebeurde écht. Met een 3D-helm op loop ik onbezonnen door een veld vol paardenbloemen. De wind blaast, het weer is helder, het geeft je een licht en blij gevoel. Stilaan verandert het landschap, de muziek, de sfeer. Langs alle kanten poppen wolkenkrabbers op, auto’s toeteren, de stad wervelt onder mij. Het is duizelingwekkend. Ik denk dat ik op een springplank op de 125ste etage sta en durf me haast niet meer te bewegen. Mijn oren, ogen, mijn lijf; al mijn zintuigen zijn gespannen.

En dan is er koffie. Met een zucht van verlichting stap ik de allereerste virtuele koffiebar binnen, de apotheose van het hele gebeuren! Het Café ExtraORdinaire  biedt me een heerlijk geurend kopje aan, gemaakt volgens de regels van de kunst. Rust en genot. Ik kan haast niet geloven dat ik me zo liet meeslepen in de virtuele wereld van L’OR.  De ervaring blijft nog een hele tijd nazinderen.

Wil jij deze unieke ervaring ook graag eens meemaken?

Afspraak dan in Tour&Taxis op zaterdag 7 en zondag 8 oktober, waar je van 10u tot 18u zelf de virtuele L’OR wereld kan binnenstappen. Allen daarheen!

Meer info over L’Or en het Café ExtraORdinaiare vind je op www.lorespresso.com.

Marie Geukens De artikels van >

"Ik hou van geen gedoe, geen ballast, geen stress. Positief gezegd, ik hou van eenvoud, slimme teksten en fijne mensen met een vleugje humor."

Tags: 3D, Koffie, L'OR.