LN Knits popt up in Knokke-Heist
© Pers

LN Knits popt up in Knokke-Heist

Leestijd: 1 min

Enkele van onze favoriete bezigheden tijdens de zomer? Lekker luieren, liefst in het zonnetje op het strand, en af en toe wat shoppen om toch voldoende lichaamsbeweging te hebben - shoppen is ook cardio, nietwaar? Het toeval wil dat Ellen Kegels ook deze zomer een LN Knits pop-up opent aan de kust. Van een win-win gesproken!

Ellen Kegels, ladyboss achter het breilabel LN Knits, opent voor de vierde zomer op rij een pop-upwinkel in Knokke. Hier zal je in zomerse sfeer kunnen snuisteren tussen haar breigoed uit zowel de LN Beanies als de LN Andes en LN Kids collecties. Wist je dat ze sinds kort ook alpacaknuffels met echte alpacawol verkoopt? Hebben!

En dat is niet alles. Dit jaar wordt de pop-up namelijk gecombineerd met een zomerse editie van ‘Behold the Belgian Bunch’. Hierbij krijgen jonge Belgische modeondernemers de kans hun collecties te presenteren in de pop-up. Uitverkorenen deze zomer zijn Mieke Dierckx, Raramuri Sandals, Love Sundaily, Atelier Clash en Sea Me Happy Tie-dye.

Voor al dat moois onder één dak zakken wij graag eens af naar Knokke! Jij ook? Breng dan tussen 30 juni en 31 augustus een bezoekje aan het Lichttorenplein 10 in Knokke-Heist. De pop-up is alle dagen open van 10u tot 18u.

Tine Stoop De artikels van >

Houdt van dansen, verliest zich graag in een goed boek en zegt geen nee tegen avontuur. Is sinds kort de trotse eigenaar van een vintage Chanel.

Tags: Atelier Clash, Ellen Kegels, Knokke, LN Knits, Love Sundaily, Mieke Dierckx, Pop-up, Raramuri Sandals, Sea Me Happy Tie-dye.