3x unieke parfums shoppen in Brugge
© Shutterstock

3x unieke parfums shoppen in Brugge

Door Linda Heynderickx
Leestijd: 1 min

Je kan naar Brugge voor kunst en muziek, voor musea, voor de romantische reien en de historische gebouwen of... voor een heerlijke geurende ontdekkingstocht!

1. Bubbles at Home

Het ruikt er naar lelietjes-van-dalen, oranjebloesem, lelie en magnolia. Deze winkel loop je niet zomaar voorbij. Hij herbergt dan ook een gigantisch assortiment aan zeepjes, oliën en badschuim in allerlei geuren en kleuren.

Alles is van Belgische makelij én met natuurlijke ingrediënten vervaardigd. Kwaliteit en respect voor een gezonde, zuivere huid staan voorop. Nostalgische zielen vinden hier bovendien een ruim assortiment aan badkamerspulletjes uit vervlogen tijden.

brugge parfum shoppen

Nicol’ Andrea

Bubbles at Home, Wollestraat 21, 050/61.52.71, www.bubblesathome.be.

/

2. In Fine

brugge parfum shoppen

infinebrugge.be

De In Fine-parfums werden ontwikkeld door niemand minder dan Jean Patout. In de seventies stelde deze gerenommeerde neus parfums samen voor bekende merken zoals Lancôme en Lacoste. In 1979 besliste hij echter om onder zijn eigen label te werken. In Fine werd geboren.

Dit exclusieve merk doet het goed bij ons, want je kan ondertussen al in drie In Fine-speciaalzaken terecht voor jouw favoriete parfum. Benieuwd? Ga dan als de bliksem naar Antwerpen, Gent of Brugge!

In Fine, Hoogstraat 38, 050/70.03.86, www.infinebrugge.be.

/

3. Planet Parfum

brugge parfum shoppen

Nicol’ Andrea

Planet Parfum Brugge heeft in exclusiviteit drie topmerken in huis: Jo Malone, Bobby Brown en Giorgio Armani Cosmetics. Eyecatcher van dienst is zonder twijfel de Jo Malone corner. Een verzameling mooi ogende flesjes met bad- en verzorgingsproducten, geurkaarsen en de Fragrance Combining Bar.

Hier kan je je keuze maken uit de standaard Jo Malone geuren of je eigen, unieke parfum samenstellen door een mengeling te maken van de geuren en kruiden die jou het meest aanspreken. Zo krijg je een uniek, gepersonaliseerd parfum dat jou op het lijf geschreven is.

Planet Parfum, Zuidzandstraat 40, 050/33.85.96, www.planetparfum.com.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Brugge, Hotspot, Parfum, Shopping.