Neem jij mooie foto’s? Schrijf je dan nu in voor de Sony World Photography Awards 2018
© Ralph Gräf, Germany, Winner, Open, Travel, 2017, Sony World Photography Awards

Neem jij mooie foto’s? Schrijf je dan nu in voor de Sony World Photography Awards 2018

Door Lore Jans & Laurence Van Liedekerke
Leestijd: 1 min

Heb je altijd al gedroomd van een carrière als fotograaf of ben je fotograaf en wil je graag je carrière een duwtje in de rug geven? Schrijf je dan nu in voor de Sony World Photography Awards. Georganiseerd door de World Photography Organisation is deze fotografiewedstrijd de grootste in zijn soort.

Dankzij de Sony World Photography Awards krijgen zowel amateurfotografen als professionals de kans om hun foto’s aan de wereld te tonen. De wedstrijd is ondertussen toe aan zijn 11de editie. De deelname is gratis, dus al wat jij moet doen, is je mooiste foto selecteren en kiezen in welke categorie je hem indient.

Je kan kiezen uit professional (voor, zoals de naam het zegt, professionele fotografen), youth (voor 12 tot 19-jarige fotografen in spe), student focus (voor reeds studerende fotografen in spe) en open (voor iedereen die vindt dat zijn of haar foto de moeite waard is).

Naast wereldwijde roem kan je deelname je ook een leuke prijzenpot opleveren. Zo worden de winnende beelden tentoongesteld op de jaarlijkse Sony World Photography Awards Exhibition in Londen en gepubliceerd in het naar aanleiding van de wedstrijd uitgegeven boek. Winnaars worden ook verwend met digitale fotoapparatuur en financiële steun voor nieuwe projecten.

Voor meer info en deelname, surf naar www.worldphoto.org.

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Fotografie, Sony World Photography Awards 2018, Wedstrijd.