3 lingeriemerken voor een cupmaatje meer
© PrimaDonna Pers

3 lingeriemerken voor een cupmaatje meer

Door Marine Lemaire & Aurélie Boffé
Leestijd: 1 min

Volle boezems zorgen vaak voor jaloerse blikken, maar zijn niet altijd even comfortabel. De meeste lingeriemerken kleden vaak de C-cups in, terwijl de rest van het korsetalfabet een beetje verwaarloosd wordt. Vrouwen met een grotere cupmaat kunnen gelukkig nog terecht bij lingerie speciaalzaken. Boezemvriendinnen, het is hoog tijd dat jullie die elegante rondingen in de kijker zetten!

Verstoppen hoeft niet meer. Hier zijn enkele tips om je te verzoenen met jouw décolleté:

  1. Vraag om advies, de verkoopsters zijn opgeleid om je te helpen. Voor optimale ondersteuning is het belangrijk om jouw  maat – de breedte van de rug en de cupdiepte – goed te kennen .
  2. Verwen jezelf. Ook jij hebt het recht om je sexy te voelen in jouw ondergoed. Er is geen enkele reden waarom een volle boezem en sexy lingerie niet zouden samengaan.
  3. Luister naar je lichaam. Een bh met beugelondersteuning of een lichte bandeau? Het hangt allemaal af van de vorm van jouw borsten.

 

Ben je al overtuigd? Wij verklappen onze drie favoriete lingeriemerken opdat je je mooi zou voelen in ondergoed.

/

PrimaDonna, dé experte voor grote maten

Sinds 1865 zet PrimaDonna zich in om voluptueuze vrouwen het comfort en de steun te bieden die ze verdienen. Het merk ontwerpt elegante silhouetten die vrouwelijke rondingen valoriseren en het zelfvertrouwen van vrouwen met volumineuze boezems boosten.

 

 

De verfijnde en flatterende bh-modellen passen bij alle lichaamstypes. Geen saaie setjes, de lingerie van PrimaDonna heeft een sexy charme dankzij zijn kleurrijke afwerkingen.

/

Aubade, voor glamour

Volgens dit merk, opgericht in 1950, dient lingerie om te verleiden. Met lingerie kunnen vrouwen hun verfijning en elegantie uitstralen. Daarom biedt Aubade sensuele en glamoureuze creaties aan die het lichaam van de vrouw 24/7 sublimeren.

Dit vaak provocerende en avant-gardistisch merk heeft geschiedenis geschreven in de korsetwereld met innovaties zoals de bh zonder bandjes, zonder rug en de bh met voorsluiting.

Kenmerkend voor deze gedurfde en verleidelijke modellen zijn natuurlijke kleuren en moderne prints.

 

 

Lees ook: België vs. Nederland: De lingerie editie

/

Simone Pérèle, de finesse van de lingerie

Als je je mooi en goed voelt in je lichaam, straal je dit ook uit. Zelfvertrouwen is zoiets broos dat je het moet koesteren, en lingerie kan hierbij helpen.

 

 

Simone Pérèle setjes zijn speciaal ontwikkeld voor alle soorten silhouetten en om rondingen te verfraaien. Hun advies? Gewoon doen! Have fun en laat die décolleté het licht zien!

 

Meer over dit onderwerp: De Victoria’s Secret Fantasy Bra van 2001 tot nu

Marie Claire Stagiaire De artikels van >

Tags: Lingerie, Mode, Shoppen.