Weekendtip: Marie Claire nodigt je uit op de Nacht van het Zoute
©

Weekendtip: Marie Claire nodigt je uit op de Nacht van het Zoute

Door Marie Claire
Leestijd: 1 min

Afspraak op vrijdag 3 augustus voor de magische Nacht van het Zoute.

Naar jaarlijkse traditie zijn op de eerste vrijdag van augustus de boetieks in Knokke langer geopend om feestelijk de nieuwe collecties voor te stellen. Modeshows en luxeauto’s sieren het straatbeeld en tijdens het winkelen word je getrakteerd op een hapje en een drankje op de beats van verschillende dj’s.

Marie Claire organiseert diezelfde avond de Marie Claire Fashion Walk en stippelde een niet te missen fashion route uit. Ga lekker snuisteren in jouw favoriete winkels, KSHMR Tribu, Not Shy, Ba&sh en Zoute Avenue, snuif de gezellige sfeer op en geniet als Marie Claire-lezeres van exclusieve voordelen.

Vanaf 15h ontvang je in de deelnemende winkels een VIP-kaart waarmee je geniet van exclusieve voordelen en kortingen. Vergeet zeker je goodiebag niet.

Dorst van al dat winkelen? Geen probleem, TAO voor verfrissende drankjes. Spring dus zeker binnen bij alle deelnemende winkels en maak er een onvergetelijke dag aan de kust van.

Afspraak bij Zoute Avenue (72 Dumortierlaan), NOT SHY (6 Dumortierlaan), KSHMR Tribu (381 Lippenslaan), en BA&SH (7 Strandstraat) vanaf 15u00 in Knokke!

Marguerite Durant De artikels van >

"Mode is fascinerend! Het is de spiegel van onze maatschappij, van ons heden. Het is mijn passie, net als mijn cello... en elektronische muziek."

Tags: Ba&sh, Knokke, KSHMR Tribu, Marie Claire, Marie Claire Fashion Walk, Nacht van het Zoute, Not Shy, Tao, Zoute Avenue.